• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin: HCG bekräftade graviditet ;) nu ska det bara öka som det ska.. Imorrn är nästa milstolpe!

  • Zinfandel

    Javisst är det blodstatus, eller Full Blood Count. Inget konstigt men det krävs ju remisser. Det är oftast inga längre väntetider, få en tid först av Dr D och boka sen!

  • Zinfandel

    Ungefär 1 gång i veckan har jag tagit dem.

    Här verkar graviditeten ha avstannat, får svar på hcg i em. Får se vad Dr Ds åsikt blir och sen blir det fet i sommar, vi har 3 goingar i frysen Kyss På´t igen!!

  • Zinfandel

    Men snälla Angla, det finns ingen mirakelkur i denna värld och inga garantier för nåt. Dr D är ingen Dr Stork. Man kan behöva testa ett par gånger för att veta exakt vilken medicinering som behövs och Curly hade inte kört hela behandlingen eftersom hon blev spontangravid så du ska bara räkna mig. Du ska istället betänka att det var vårt bästa försök hittills och så här långt har vi aldrig kommit tidigare! Nu vet vi antagligen vad vi behöver nästa gång. Men det är människor vi har att göra med, inte robotar.

  • Zinfandel
    Angla skrev 2012-05-10 09:22:45 följande:
    Jag vet men jag är ibland trött på just det jag vill så gärna ha barn med min älskling men vet så väl vad all smärta innebär för en relation. Klart min tidigare historia påverkar och gör mig livrädd för att våga chansa ... Tänk om just jag, igen är den som inte lyckas - för någon måste ju dra den nitlotten väl?
    Men den drog ju jag nu - nu finns det bara vinster kvar, även till mig HjärtaSolig
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!