• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad ni är gulliga Hjärta!! Jodå, 7 folliklar väntar Tungan ute Och ett tredje vul på måndag, sån noggrannhet är man inte precis bortskämd med! Hemliga damen: det är för att veta exakt när man ska ta äggen. Men sen strulade det med mannens hiv/hepatitest, jag har inte haft en tanke på det trots alla mina egna provtagningar... Så nu måste vi vaska fram provsvar från gamla skitkliniken, att ta nya är inte lönt, de hinner inte analyseras. Tänk om de hade påmint oss förra veckan om det!!

  • Zinfandel

    Min vanlige läkare har idag skrivit ut en massa IL åt mig, skönt att ha bunkrat!! Och mitt tsh är nu pressat till 0,2 & T4 18, det var alltså helt rätt att höja dosen inför behandlingen Skrattande

  • Zinfandel

    Nämen vad säger du, har de slutat?! Men varför, ni har det ju på remiss från Dr D, det går ändå inte..? Men Dr D kan väl skicka annars? Det verkar vara flera på väg dit snart, be dem ta med sig ett gäng. Annars är det bara att börja fråga lite olika läkare, använd varje kontakt ni har. Och sen blir det att inte skylta med dem som ställer upp Rynkar på näsan. En annan fråga - tog ni IL före ÄP eller före ET? Och därefter? Min ordination säger bara "close to collection or transfer".

  • Zinfandel

    Sjuksköterskor riskerar också en del så det är inte självklart som en kompisgrej. Jag får också IL outspädd nu!

  • Zinfandel

    Danska recept hämtar jag ut utan problem här men det går inte på högkostnadskortet (då får man be en svensk läkare/gyn skriva om det). Ska kolla om det gäller hela EU!

  • Zinfandel

    Maria 80: vår gode läkare heter Dr Dimitri Papanikolaou. Väääldigt många här inne har inga tecken på immunologiska problem men testar ändå höga värden. Andra tecken kan vara att man sällan är sjuk, har svårt att bli gravid och/eller misslyckats med många IVFer, vi kom på här i fjol att ingen av oss drabbas av vinterkräksjukan, mensvärk, ryggont mm. Men som sagt, det behöver inte några som helst symtom och har man misslyckats med flera IVFer så rekommenderar jag att köra immunterapi, så har man åtminstone försökt allt sen.... 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!