• LinneaSvea

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig, lycka till i Aten!! Denna gången är det din tur!!!

  • LinneaSvea

    Zinfandel, får jag fråga, finns det risk när man äter alla kosttillskott att det ena slår ut det andra?? Jag äter b12 med folsyra,b6, c,d,e- vitaminer, omega3, q10, prasteron, zink,selen och magnesium samt blodförtunnande. Vet du hur stor dos q10 och omega 3 man kan äta?? Tack snälla för hjälpen, det blir en del knaprande . Snart lycklig, hur går det??

  • LinneaSvea

    Snart lycklig, hoppas verkligen att den lille fightern boar in sig ordentligt nu. För mig är det precis tvärt om, har jag inga eller ytterstfå känningar är det positivt men jag är skengravid varje månad med alla symptom man kan tänka sig och jag vet redan efter dag4-5 efter ÄL att det inte tagit sig! Nu håller vi alla tummar och tår! Zinfandel, jag äger trombyl också, är inte det bra?? Jag blandar kanske för mycket? Har inositol samma effekt som prasteron?? Ovh vilket är näst att äta? Kanske bra att testa inositiol med melatonin lite..... Fy, vad svårt allt detta är, hoppas verkligen inte att alla piller man stoppar i sig har motsatt effekt!

  • LinneaSvea

    Lycka till Kattflickan!!

    En fråga, om man ska försöka få till en undersökning, vilken ska man välja hysteroskopi eller lapraskopi eller vad det heter . Vad är det för skillnad?? är det någon som vet!?

    Tack för svar!!

  • LinneaSvea

    Zinfandel, Får jag fråga, när de gör hysto i fertilitetssyfte är det någon annan undersökning än bara att de går in och kikar?? Jag trodde det var det man gjorde med hysto, kollade läget så allt såg bra ut men du menar att de gör lite andra grejer om det rör sig om fertilitetssyfte??  Jag tänkte också försöka få till en här hemma om det går! 

  • LinneaSvea

    Hej på Er!
    Zinfandel; Jag trodde naturligtvis att de åtgärdade om de hittade något på en hysto men man kan verkligen inte lita på den svenska sjukvården. Just nu har vi det tight ekonomiskt eftersom vi köpt nytt hus så jag hade verkligen velat få till en hystero här i Sverige men min gyn som jag träffade idag vägrade skriva ut en remiss, tyckte det var helt onödigt.
    Funderar på att ringa till gyn i Kungsbacka där jag bor men vad kan man hitta på för att få till en sådan undersökning, vad kan man skylla på?

    Tror knappast att offentlig sjukvård sponsrar min hystero om jag säger att det är ur fertilitetssyfte vid min ålder så jag behöver en annan bra anledning, tips någon??

    Fick dessutom reda på UL idag att min slemhinna var så tunn så mensen var antågande vilken stund som helst..
    Blev jätteledsen för hoppet är ju det sista som dör trots att jag haft det på känn senaste vecka så vill man ju hoppas ändå, nu behöver jag ju inte det de sista dagarna... Jäkla skit!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!