• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Kylklamp genom säkerhets kontrollen ???! Funkar det?

  • Redan47

    Zwill: gå in oå clexane hemsida de har bruksanvisning. Och söka även på subkutan injektion så får du fram bra instruktioner!

    Den ska in i fettet. På mig blir det blåmärken 2-3dgr senare inte efter sprutan omg. Det är mkt vanligt det blir så fick jag info från en dr om.

  • Redan47

    Ok. Då kan jSg rapportera att från Aten till Sthlm, med SAS, inga problem att ta med den frysta klampen som omslöt medicin.

    Först gick jAg till incheck disk, frågade, de snurrade frågAn med varandra för stt komma fram till; gå till säk kontrollen, blir det problem hänvisa till oss. Det behövdes inte. JG visade upp mina grejer direkt info om mediciner, frågade om de ville ha ordinationen, nej, det är inga problem.

    Hej hopp! Äntligen hemma igen !

  • Redan47

    Puni, jag är ord att äta kortisonet till 10 fulla grav veckor. Jag vet att även fulla 8 v är vanligt att sedan trappa ner. Det Beror väl på helheten....

  • Redan47

    Innehåll per tablett:

    Vitex Agnus Castus 1000mg

    (som 100mg av ett 10:1 extract)

    Vid denna styrka: Max 1 tabl/dag.

    Det är inte storlek på piller som bestämmer antalet...

    Se fler alt sorter/ styrka o dosering. Detta är inget vatten lösligt vitamin, intas med varsamhet.

  • Redan47

    Snart lycklig ; din styrka att välja det som är rätt för dig, det är att vara en förebild det oxå. Du är ansvarig för din hälsa, det är att bygga självkänsla. "Bara döda fiskar följer strömmen..."

  • Redan47

    Solkatten- är det viktigt flr dig att din syster tycker lika som du?

    Kan det inte bara få vara så att du gör det som är viktigt för dig, ovh driver den frågan, och att hon tycker annat. Det finns säkert fler på tåget som har andra värderingar än du på tåget- ska du undvika de också?

    Jag tror att du är så övertygad om din sak att du har mod att stå för vad du gör på tåget. Om någon skulle fråga. Och- behöver du svara? Skulle din syster fråga- säg som det är- för jag tror inte du kommer sluta försöka bli gravid för att det finns nära o kära grannar o folk på stan som inte tycker som du!

    Att undvika ett obehag- blir som om du tycker att hennes åsikt är värd mer...

    Ta tåget- med högt huvud - det är den mamman du vill vara för ditt planerade barn! Kram

  • Redan47

    Millan, passa på och skicka blod. Ett rör med droppar o saltlösning. De behöver inte vara från din partner du får dessa infektioner... Även tex vid IVF, cytolog prov mm är det möjligt det passerar via cervix.

  • Redan47

    Kan vem som helst ovadsett ålder göra hysto privat där, Köpenhamn? Vem kontaktar jag? Är det ett kvalitetssäkert alternativ till Grekland?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!