• Solkattan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jaha.. inte ringer nån läkare här inte.. :(. Nu måste jag hämta på dagis. Redan sen. Så dåligt att inte ens leka nån sköterska att ringa o cancelera tiden... Suger.

  • Solkattan

    Blingbling: var bara teletid... Åker inte frivilligt 60 mil till Uppsala för att bara prata med läkaren... :). Nä, man blir inte så lite trött på sjukvården... Det snackas om tender, love and care istället för medicin... Rimmar dåligt med att inte höra av sig... :( Ju mer av detta bemötande desto mer övertygad blir jag av att söka vård utomlands. Det kan ju inte bli sämre lixom....

  • Solkattan

    Kors i taket här... Läkaren ringde strax efter sju igår kväll. Hade varit ensam o fullt med jobb... Samtalet blev sisådär. Mycket snack om mön höga ålder o missfall... (Nyligen fyllt 38.. hmm ) . Immunproblem trodde han inte direkt på... Då skulle jag ha typ ledvärk.. ? Eftersom jag har ett barn så trodde han inte på att det kunde vara något fel på livmodern. På vul borde man ha sett det... Sen så var jag dum nog att fråga om hans åsikt hur länge vi ska fortsätta försöka. Han gav oss endast de två frysäggen tilll svar. Kändes så nedslående. Vi får alltså inga fler chanser till helsyskon med samma donator. Har aldrig lyckats med frysägg. Nämde aldrig för läkaren att jag av min hemmaklinik fått trombyl, Fragmin o pred. Frågade lite om dessa... Men nej nej.. såna mediciner gav man bara till personer med bevisade autonoma sjukdomar. Svårt att bevisa när man inte ens får hjälp med nåt endaste blodprov. Pred var inget som de skrev ut. Vågade inte ens nämna il. Försökte ta upp influensa känslan men fick noll gehör för denna. Så summa summarum så blev jag endast mer deppig av samtalet.... Angla: två? Spännande...

  • Solkattan

    Cathy: Jag hängde inte riktigt med där med geografiska tungan... är det bara 1% av hela befolkningen som har geografisk tunga..? Eller är det 1% av dom med fertilitetsproblem som har sån tunga..?
    Vet när jag var hos tandläkaren för över 10 år sen. Och hon kallade in 2 kolleger som skulle kolla på min tunga. Kändes lite komiskt med tre pers som stirrade in i munnen o konstaterade "geografisk tunga"... .:)

    Nu har jag mailat min privata hemklinik om att jag vill ta lite prover pga missfallen. Hoppas de svarar. Usch igår sa sambo "att han inte tror" på alla mediciner läkaren här i stan skrivit ut... :(. Att det bara handlar om att guldägget ska dyka upp och "rätt tajming". Känns i nuläget oöverkomligt att locka med honom till Aten.... :(

  • Solkattan

    Vad ledsamt med allt blod i tråden idag... :( .. Usch o fy... Här är det smått ironiskt. Mailade privata mottagning i stan för att om möjligt få ta lite prover. Fick mailsvar tbx idag. Läkaren som för drygt två veckor sedan inte kunde ta emot mig på sjukhuset ska rådfrågas på privata kliniken nu. Denna läkare kräks väl snart på mig... Samma läkare som Bling-bling här i tråden fick så otroligt dåligt bemötande ifrån i frågan om immunologi o fertilitet. Är det nån som har koll på vilket prov som jag ska priotera upp för att få en hint om immunproblematik ? Är det något som är billigare och som läkaren kanske kommer gå med på... ? Kommer Janne mig inte lämna kliniken utan att få en remis till labb...!! Intressant idé att göra en tjejresa till Aten. Kan andra åka till New York o shopa så kan väl vi bränna våra pengar hos en duktig läkare ?! :)

  • Solkattan

    Den svåraste biten med att åka till Aten tycks ju vara när man kommer hem. Läkarna som finns inom fertilitet här i stan har ju ingen gett mig gett positiva vibbar för il dropp. Il tycks ju vara det som man med hög sannolikhet ordineras. är det nån som bor i värmland eller närliggande landskap som hittat nån villig läkare ..? behöver inte hänga ut läkaren här men ge mig o Bling-bling tips om vi kommer iväg.. :)

  • Solkattan

    Zin: jag hoppades lite på att någon annan redan hade gjort det jobbet.. latmasken som slår till.... Men du har rätt. Jag o Bling-bling får försöka slå våra huvuden ihop o hitta en lösning... eller vad säger du Bling-bling.. ? Två borde vara starkare än en... ? :)

  • Solkattan

    Lill111: Vad härligt med en positiv läkare... du bor inte i värmland va..? ;)
    Stumpan: Tråkigt... :(. Tänk vad barnlösheten kan ställa till med... undrar lite stilla hur många förhållanden som går åt skogen pga denna "plåga"? Kan tyvärr inte svara på din fråga om ni inte "passar ihop"...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!