• Ananax

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Efterlysning: Någon som kan tipsa om en bra Gyn och/eller vårdcentral i Stockholm eller i närheten av Stockholm som är öppna för immunbehandling och kan hjälpa med IL och även andra immunmediciner som ev. kan komma att behövas?

    Inboxa gärna om ni har några tips!

  • Ananax

    Är ganska nyligen hemkommen från Athen och möte med Dr D. Som så många andra i tråden fick jag en mycket positiv upplevelse av Dr D. Jag känner mig mer positiv och mer förhoppningsfull att vi ska lyckas än vad jag kände innan.

    Praktiskt tips: Bodde på hotel Athinais som jag absolut kan rekommendera, hittade dessutom ett apotek nästan runt hörnet där personalen var mycket trevliga, kunniga och hjälpsamma. Jag gick in vid 9 på morgonen och gjorde en beställning på alla mediciner och hämtade dem samma dag efter 17. De kunde beställa alla de vanliga immunmedicinerna förutom IL.

  • Ananax

    Hej Vallmo78: Beklagar missfallen. Jag har inte kommit så långt i min behandling och därför tyvärr inte tillräckligt insatt för att råda dig vad gäller medicinering. Kan dock säga (vad jag läst tidigare i tråden) att de prover avs NK-celler som du kan ta i Sverige inte motsvarar de prover du kan ta hos vissa läkare som är specialiserade på reproduktiv immunologi. Det finns exempel i tråden där de svenska proverna varit ok samtidigt som utländska prover inte varit det.

  • Ananax

    Starkare Agnus Cactus finns även på Örtagubben vid Östermalmstorg i Stockholm (både droppar och tabletter).

  • Ananax

    Välkommen Lilly! Beklagar missfallen, håller tummarna för att den planerade ivf:en går vägen.

    Lycka till blåvingen, hoppas du fick ett bra resultat! Vad intressant med mineralerna, har inte läst om det tidigare. Berätta gärna mer någon gång när du har tid och lust.

  • Ananax

    Hoppas att du fick dina provsvar igår Maraki73 och att det var positiva resultat!

  • Ananax

    [quote=76684648][quote-nick]Maraki73 skrev 2016-06-04 09:14:44 följande:[/quote-nick]

    Hej har fortfarande inget hört. Jag mailade dem precis. Det är löjligt att svar som är över referensvärdet inte lämnas ut innan läkare tittat på dem. Jag hoppas läkarna jobbar där idag.

    [/

    Ja och var det inte bara hcg och progesteron du väntade på? Kan väl knappast vara resultat som måste kommenteras av läkare?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!