• Stina B

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej! Har haft tusen frågor till dr D. Kanske ngn av er har svar på denna? Jag var där i oktober på hans klinik. Ngn som vet om han bytt klinik sedan dess. Är det ens på hans klinik man gör äggdonations överföringen? Den adress jag har är

    Fragokklisias 4

    MAROUSI

    151 25

    ATHENS 

    Är det dit jag ska?

  • Stina B

    Ett eller två ägg med äggdonation? Jag är 42. Hur har ni resonerat? Lutar åt två ägg....

  • Stina B

    Hej! Någon som har Clexane att sälja? Var för sen med att beställa när jag var i Aten så det hann inte komma. Träffade en så bra apotekare som gått igenom ivf. Hon hade nu trillingar. Hon trodde att hon skulle kunna skicka Clexane men idag fick jag veta att det inte gick med hennes budfirma. Hon pratade så gott om Clexane och inte lika gott om Fragmin så jag skulle helst inte byta. Jag hade inte riktigt fattat att jag skulle ta sprutorna i fortsättningen också. Trodde att de var till insättningen. Mina sprutor räcker till måndag. Hoppas någon har. Eller om det är ngn som ska till Aten nu....

  • Stina B
    PeeWee44 skrev 2016-04-03 09:23:08 följande:

    Jag har satt in två på våra fyra försök. Första gången tog sig ett men missfall.

    Nu när vi ska göra första försöket hos dr D kommer vi också sätta in två om inte han rekomenderar något annat.


    Jag valde ett ägg tillslut. Har en son på 12. Vill inte avara frånvarande med tvillingar när han går in i sin tonår. Han kommer behöva oss och det kändes inte rätt mot honom. Är lugn över mitt beslut.
  • Stina B

    Hej! Någon som fått ut Clexane på recept i Sverige. Hade hittat det på fass men igår när vi var på apoteket så sa hon att den styrka som det grekiska receptet är på inte finns i Sverige. (Det står Clexane 6000, 0.6 ml.) Stämmer det? Tar min sista spruta idag. Tänkte sätta mig i bilen å åka till ett apotek i Stockholm men det hjälper ju inte om det inte finns i Sverige.

    Snälla någon som bor runt Stockholm, kan jag köpa sprutor av ngn? Har några sprutor som är på väg med posten men de har inte kommit ännu. Måste ha fler sprutor från imorgon bitti. Tacksam för hjälp!

  • Stina B
    UndrandeSökare skrev 2016-04-12 08:53:30 följande:

    Stina B - Försök med Lloyds Apotek, de är lättare att ha att göra med när det gäller EU-recept. Annars be Dr D om ett nytt recept. Vissa Apotek kräver att det står exakt rätt på receptet för att man ska få lösa ut det.

    Jag har inte löst ut Clexane på recept i Sverige, men tror att det är denna du ska ha:  www.apoteket.se/produkt/klexane-injektionsvatska-losning-forfylld-spruta-100-mg-per-ml-10-x-06-ml-forfylld-spruta-111189/

    10 sprutor kostar då 480,50kr. Man får det inte på högkostnadsskydd eftersom det är på EU-recept, utan man får betala 100% av kostnaden själv.

    Lycka till.


    Men när jag tittar på Fass å jämför med det som står i den grekiska sprutan verkar 6000 betyda en styrka på mindre än 100 mg per 10 ml. Hur viktig är styrkan?
  • Stina B

    Snälla ngn i Stockholmsområdet. Ingen Clexane fanns i rätt dos i hela Stockholm. Vågar inte chansa att jag har fått med posten hemma i Nyköping så jag beger mig mot Uppsala om ingen här kan sälja en spruta till mig tills jag har fler från apoteksbeställning. En spruta skulle hjälpa mig enormt.

  • Stina B
    Stina B skrev 2016-04-12 17:31:47 följande:

    Snälla ngn i Stockholmsområdet. Ingen Clexane fanns i rätt dos i hela Stockholm. Vågar inte chansa att jag har fått med posten hemma i Nyköping så jag beger mig mot Uppsala om ingen här kan sälja en spruta till mig tills jag har fler från apoteksbeställning. En spruta skulle hjälpa mig enormt.


    Nu har det löst sig! :)
  • Stina B

    Shit, vilken bra sammanfattning UndrandeSökare! Respekt! Så snällt att du delar!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!