• Blingbling

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jennso skrev 2014-05-29 15:09:55 följande:
    Hej, det tog lite tid men jag har har oversatt texten och ska bara skicka den till nagra kompisar som kan dubbelkolla den

    Gulle dig - du är bara BÄST!!!!
  • Blingbling

    Snart lycklig - I år 2014 är det 45 år sedan den första äkta månlandningen skedde och just idag är det min pappas födelsedag. Han finns inte längre här på jorden, men jag har bett honom att skicka över lycka till dig så att du själv får en säker månlandning (tack Solkattan för uttrycket, jag skrattade gott åt ditt myntande av det!)! När jag läser vad du refererat att D har skrivit tycker jag det verkar vara väldigt positivt - håll fast tankarna på det och så håller vi alla tummar som finns här inne! Kram

  • Blingbling

    Snart lycklig - vi grinar växelvis du och jag...nu var det min tur när jag läste ditt inlägg... Så OTROLIGT gott med ett sådant resultat!!! Men du är väldigt värd det och du ska bara veta hur mycket du peppar mig varje gång du gör ett inlägg. Så starkt jobbat med alla resor du gjort till Grekland, det är inget som görs "över en kafferast" precis... 6 st - guuuud vad fräckt!

  • Blingbling

    S.L. - Kan berätta för dig att jag för några veckor sedan ställde just den frågan om nattliga svettningar här i forumet och vad dr D egentligen säger om det. Då var det några kloka personer som kom fram till att det förmodligen är (som Che just påpekat) en reaktion av immunförsvaret på en graviditet. Håll humöret och hoppet uppe nu! Har du kämpat så här långt och länge så måste du hålla i ett tag till - vi hejjar på dig!!

  • Blingbling
    Snart lycklig skrev 2014-06-15 22:05:52 följande:
    Oh vad jag önskar att du har rätt! Jag får också lite hopp i och med reaktionen, men blir jättenervös för D har nu ordinerat en extra dos Neupogen ikväll efter att jag skrivit om mina nattsvettningar. Nu är jag ju jätterädd att reaktionen och nattsvettningarna under helgen har förstört mina chanser. D fick mina blodprovssvar mitten på dagen i fredags, men inte svarat mig förrän jag skickade dett till mail idag. Alltid kan man hitta saker att gå i spinn för. Kram och tack för att ni hejjar på mig! Det är bra att ni lyfter upp mig när jag inte orkar själv.

    Precis som RobSab skriver så tror jag också det är positivt och nu också superbra att du får mer medicin! Jag kan ju också tillägga att jag är gravt haltande här på min front (och det beror inte bara på att jag var klantig nog att med full kraft köra vänsterfoten rakt in i en dörrpost med lilltån först och som fick agera krockkudde....jodå, det gjorde/gör fortfarande ont!)
  • Blingbling
    Snart lycklig skrev 2014-06-16 06:17:03 följande:
    Söta du! :) Kram. Usch, jag har också för länge sedan slagit i foten med lilltån och tån bredvid som första mottagare av smällen, det var i ett brett sängben. Det slutade med kryckor och en två veckors sjukskrivning. ;)

    Ja, det var 3 veckor sedan det hände...men känner ännu av foten (de två tårna närmast lilltån fick sig också en omgång och halva foten blev blålila när jag slagit i den) i vissa lägen. Så nu gäller det att se sig för och vara noga var man placerar fötterna...
  • Blingbling

    Hejja dig Solkattan!! Det var ju hyggligt av ödet att inte låta bilen koka i torsdags, verkar som det är en mening med det mest om händer! Tumhållning pågår här på min front!

  • Blingbling

    Hej Nin och välkommen hit! Vill bara säga att boken som Solkattan tipsade om är vår "bibel" här inne och den heter "Is your body baby friendly?" (stod något annat i Solkattans inlägg) - den finns inte på svenska (bara på engelska) och där står det mesta och lite till. En bok som är väl värd att investera i!

  • Blingbling

    Nej, nej, NEJ!!! Vad är det som händer... Det som händer är att det inte är rättvist på något sätt!! STORA kramar till er båda två!!!!

  • Blingbling

    Vi som är "ensamma projektledare" kanske ska slå oss samman till en förening? Här är en till iaf! Dessutom sitter jag i samma "föresningsbåt" som S.L. och Södertjej gör...vill bara ni ska veta att det finns en till ombord

  • Blingbling

    Ja i grund och botten är det tyvärr, men samtidigt har jag inget emot att vara projektledare på egen hand. Däremot är det ju tråkigt att hela bebisverkstan blivit försenad på grund av en man som inte känt sig redo, men det går ju inte att gräva ner sig i de tankarna - bara att försöka se framåt istället! Kram!

  • Blingbling
    Blingbling skrev 2018-05-29 13:23:02 följande:

    Hej alla!

    Någon som har Prednisolon som de inte behöver längre?

    Skicka PM till mig i så fall ????


    Det skulle vara en :) istället för ????
  • Blingbling

    Hej alla!

    Jag undrar om det är någon som sitter med några askar Prednisolone över?
    Är i så fall intresserad att ganska akut köpa, så skicka gärna PM! {#emotions_dlg.flower}

    En annan fråga jag har är ifall ni vet om det går att köpa Prednisolone över disk på apotek i Grekland (alltså utan att behöva ha recept)?

    Tack! Hjärta

  • Blingbling
    Missmitzi skrev 2022-01-27 20:06:14 följande:

    Hej 
    Gick igenom mitt medicinförråd och upptäckte att jag har 8 st Intralipiddropp över med hållbarhet till januari 2022. Om det är någon som behöver ger jag gärna bort dom mot att man betalar frakten. 


    Du har inte några askar med Prednisolone som du vill bli av med i ditt medicinförråd?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!