• LinneaSvea

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej!
    Pink lily, vad intressant med alternativ medicin för att få kroppen i balans, vad tog du då?? Jag har precis varit hos en homepat som sa att jag hade obalans i kroppen, fick två typer av droppar att ta morgon och kväll samt en kur tabletter som jag ska ta två gånger i veckan i 6 veckor sen ska jag på återbesök.

  • LinneaSvea

    God morgon alla!
    Hmmm, får överväga att försöka få till en hystero i typ Aten eller Riga, vilket rekommenderar ni här inne? vad kostar det på resp ställe. Någon som har erfarenhet av flera av ovanstånde ställen och vill dela med sig??

    Redan47; såg i en annan tråd att du rekommenderade Serum, och att man kunde skicka mensblod dit för utredning, hur får man lättast kontakt med dem och har du gjort hystero där??

    Tack för hjälpen och ha en bra dag!

  • LinneaSvea

    Zinfandel, får jag fråga, när jag läser om kombinationen melatonin& inostiol ska man ta så mycket som 4mg?? Eller kan det räcka med lägre dos? Jag har bara ätit 1,5 g i flera månader för mina tabl är bara på 500 mg??

  • LinneaSvea

    Vad spännande Redan47, det låter ju verkligen lovande, du kan inte få till ett VUL lite snabbt för att se hur det ser ut. Jag hade börjat kissa på stickor

  • LinneaSvea

    Hej alla!
    Jag har denna månaden beslutat mig för att göra uppehåll med Pergo och kör bara munkdroppar. Jag har ju aldrig fått utslag på ÄL-stickor utan Pergo men jag hoppas lite ändå fast inte så mycket.

    Fick av min gyn utskrivet prednisolon 5 mg. fast bara 25 tabletter som jag börjat ta nu idag. Tänkte ta dem från CD1 10 mg och sen om jag får utslag på mina ÄL-stickor höja till 20 mg någon vecka för att därefter återgå till 10 mg. Till saken hör att det inte var helt lätt att få detta utskrivet. Är det någon som ska åka till Aten så jag skulle kunna på skicka med en beställning. De är tydligen receptfria där!
    jag skulle vara jättetacksam för hjälpen!!

  • LinneaSvea

    Åh, Stort Grattis på Födelsedagen!
    Hur mår du nu? Känns det bättre med framfallet?? och hur mår den lilla prinsessan, vilken lycka! Njut, det är en underbar tid!!

    Frågar igen; är det någon som är på väg till Aten som kanske skulle kunna köpa med sig prednisolon till mig??

    Jag skulle vara oerhört tacksam!!

  • LinneaSvea

    Åh, vad roligt Redan! Då håller vi tummarna.

    Zinfandel, vem är fiodina? funderar också på att göra hystero i Riga. Flög du bara ner över dagen då? Ingen övernattning? Sen har jag en fråga till, vad tror du om att blanda rosenrot och Q10, det kanske blir för mycket? Just nu äter jag bara q10. Funderar på om man blandar för mycket och det stör också. Jag äter ju en hiskelig massa tabletter morgon/lunch och middag. Vad tror du??
    TACK!!

  • LinneaSvea

    The New Girl! Jättegrattis och tack för ditt fina brev!
    Får jag fråga om man kan boka in en LEI utan att vara ivfpatient hos Falun?? Blev väldigt intresserad av det!

  • LinneaSvea

    Zinfandel: får jag fråga, ska man sluta med q10 och rosenrot efter äl? och vad ska man sluta ta mer?? Och vet någon om man smörjer sig med progesteronkräm kan det förstöra blodprovet man tar för att se om man ägglossat så det blir missvisande??

    Tack igen!

  • LinneaSvea

    Zwillinge, det låter ju väldigt lovande, jag tror du kan börja hoppas lite, när är det bim för dig?? Jag håller tummarna stenhårt!!!! Nu vill vi ha plus!

    Själv har jag redan börjat få lite molvärk från och till, det började redan dagen efter ÄL så jag tror att det är kört för mig denna månaden. Har konstaterat att för mig är det bra att inte känna något, får alltid så här när mensen kommer. Fast visst är det konstigt att jag alltid har ont när det bara gått 2-3 dagar efter Äl??

    Tror ni att man ska undvika att springa och bara gå promenader tills man vet säkert???

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!