• Niskan15

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Förlåt om jag bombar med frågor nu.

    Det här med intralipid droppen. Har frågat om en sjuksköterska kan göra det hemma, men vill ändå ha skriftligt papper på att detta är ok så dem ej blir av med deras license. Tror jag ändå får kontakta Marie på fertilitetsplus. Hur ver dem hur många ml/dos ska in i kroppen på hur många timmar? Är det någon som har koll?

  • Niskan15

    Jag bokade tid hos Marie på fertilitetsplus. Kanske lika bra att göra det ?tryggt och säkert? första gången. Sedan får jag fråga kompisarna igen som är sjuksköterskor. <3


    Zwillinge86 skrev 2018-01-02 16:56:44 följande:

    De två första kompisarna jag frågade sa också nej pga oro över att förlora sin licens. Den tredje hade inga problem med det efter att ha läst på om intralipid. Att det egentligen är ett näringsdropp i kombination med att Dr. D står bakom det samt att han har sån koll på patientens värden gjorde att hon etiskt känner sig trygg och gärna ställer upp som vän. Så klart skulle jag heller aldrig nånsin namnge henne om nåt hände i samband med droppen. Ser det helt och hållet som mitt och dr.Ds ansvar, inte hennes. Kan ovanstående resonemang vara till hjälp i dialogen med din vän kanske?


  • Niskan15

    Nu är vi igång med vår första immunsupport behandling. Började med kortison för 2 dagar sen och har ägglossning i dagarna. På fredag har jag bokat tid hos Marie för intralipid droppen. Då jag har en autoimmun remautiskt sjukdom har mina värden varit väldigt höga när jag fick resultat från Dr.D. Hoppas verkligen detta hjälper efter utomkveds, en äggledare kvar, 6 misslyckade Ivf. Nu känner ju jag hur ångesten kommer tillbaka när man nu helt plötsligt måste ligga med sin partner under ägglossningen. Känner sån press inombords. Försöker slappna av och tar det lite som det kommer men det är så svårt med känslor när man försökt i snart 5 år. Håll tummarna för oss, hoppas 2018 blir vårt år i forumet <3

  • Niskan15

    Hej. Nej, han gjorde ingen hysto. Jag gjorde en hysteroskopi i september i Sthlm. Där hittades dock små polyper men enligt Ivf kliniken så ska detta ej påverka barnlösheten :/.


    UndrandeSökare skrev 2018-01-10 09:45:14 följande:

    Nuskan- Gjorde Dr D hysto på dig när du var i Aten?

    Lycka till med behandlingen.


  • Niskan15

    Skulle börjat dag 6 men missade det så började dag 7. Hoppas det ger någon effekt iallafall :)


    Zwillinge86 skrev 2018-01-10 12:39:31 följande:

    När i cykeln började du med pred?


  • Niskan15

    Hur mådde ni efter Intralipiden? Fick ni några biverkningar av det? Jag tog intrapliden hos Marie på fertilitetsplus i fredags på dag 11. Kändes tryggt att gå till henne då hon kan detta och har erfarenhet av Immunsupport behandling.

    En annan fråga, provade på ägglossningsstickan och jag har fortfarande inte fått min ägglossning verkar det som. Hur gör ni för att pricka rätt? Är det försent om jag får den imorgon eller om 1-2 dagar. Så mycket tankar i huvudet just nu.

  • Niskan15

    Ja, det är dem ÄL testen jag använder mig av. Ok, då får jag hoppas på att jag håller mig frisk. En dum fråga men hur länge varar intrapriliden i kroppen? Dr D sa att dessa är mest till för att förbereda kroppen inför en graviditet men jag blir inte så klok på detta.


    UndrandeSökare skrev 2018-01-14 20:25:32 följande:

    Efter första IL-droppet hos Dr D blev jag rejält förkyld i en månad. Efter det inga biverkningar av IL.

    Jag kan rekommendera dessa, tycker de är smidigast och enklast att läsa av:

    Det kan visa tom cirkel, blinkande smiley och fast lysande smiley.

    www.apoteket.se/produkt/clearblue-avancerat-agglossningstest-10-st-252910/


  • Niskan15

    Status från mig. Det verkar som att ägglosningen inte vill komma igång denna månad. Tog ju intralipid droppen i fredags men det verkar kört eller vad tror ni? Tips och råd mottages. Jag fick en blinkande gubbe på testet både igår och idag (dag 16) men ff ingen gubbe som är stilla.

    Mailade nedan till Dr D precis.

    I have one questions, my ovalulation was late and started yesterday (day 15) according to urine test but it?s still not on that ?high level? that it should be on. It?s 3 levels according to clear blue test. I got level 2 yesterday and today. Maybe tomorrow it?s going to be that high but I don?t know. I think the ovaluation is messing this month.

    What should I do? Should I stick to the plan and have clexane day 19 and start with Thrombhyl etc?

  • Niskan15

    Är det någon här inne som har överbliven clexane? Vilken dos har ni fått ordinerat från Dr. D? Det har blivit en miss med min. I Grekland skrev han 0,6 ml och på behandlingspappret står det 0,4. Oavsett vad köpte vi bara med oss 1 paket (10 injektioner). Kommer behöva fler nästa månad om det ej går vägen denna månad.

  • Niskan15

    Stort grattis Arielle! Håller tummarna för er!

    Själv har min mens kommit igång idag, 4 dagar för tidigt. Första försöker är misslyckat med Dr. D :( så besviken och nere just nu. Tar ni blodprov på b celler och progestron ändå och skickar till honom?

    Känns som att vägen till en bebis verkligen inte finns i mitt öde. Trött på alla kämpande efter alla år.....

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!