• singhatjejen

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH: Tack för infon om studien!

    Vill bara säga att jag blir så glad av att läsa om er som är gravida och ser små hjärtan och er som kommit ännu längre och hur det framskrider - det ger stort hopp! :)

  • singhatjejen

    Ljusgläntan: Nej vilken jäkla besserwisser till läkare! Det är exakt den där attityden jag väntar mig/fasar för när det är dags för mig att ringa runt. Tyvärr har jag mött den alltför ofta i andra sammanhang...

    Angla: Jag känner med din längtan till andra sidan detta frustrerande och ovissa "vänterum"... Det är underbart att ha den möjligheten och att det kanske finns någon som redan väntar på en - det låter verkligen jättefint. Tyvärr är jag själv för gammal...

    Jag har hamnat i något stillestånd i väntan på att Dr D ska svara på mejlet och boka tid för att se vad just mitt problem är. Vet att han är på semester och jag vill inte hetsa... men som sagt jobbigt att vara i "väntrummet".

  • singhatjejen

    Hej alla! Jag har äntligen fått svar från Dr D och en tid den 10 september! Skönt att det händer något!
    Ni som varit där - är det möjligt att boka ett flyg som landar 21 på söndagkvällen och flyga hem igen vid 15-tiden på måndagen (ska träffa honom kl 10 på måndagen)?
    Hur lång tid tar undersökningen och bör jag vara där även på söndagkvällen (har sett i tråden att flera fått dropp på söndagkvällen när de träffat honom en måndag, men det är väl inte när man bara ska ta blodproverna som ska visa om jag har något problem)? Hoppas ni förstår vad jag menar, känner att jag är lite upp i varv och dålig på att formulera mig :)

  • singhatjejen

    Holly: Ja just det - det har du ju rätt i. Medicinen! Och kan han skicka med IL, om jag nu behöver det, är det ju jättebra. Tack!
    Gäller att få ledigt från jobbet nu då :/

  • singhatjejen

    TWH och Criss: Tack för goda råd! Ja, ni har rätt. Så man har lite "buffert"-tid :) ifall det händer något, och för att bunkra medicin.

  • singhatjejen

    Ninnninn: Kul! Ja då ses vi där :) ska försöka boka olympic jag med för att ha nära på morgonen när jag ska dit :) spännande!

  • singhatjejen

    Holly och Criss: Syntagmatorget låter allt mer lockande! Tack för tipsen! :) Men Criss, det där om att han prompt ville träffa dig på eftermiddagen låter ju lustigt... När han nu vill boka tid för mig redan kl 10?
    Zin: Vad är Halandri?

  • singhatjejen

    TWH: Vilken sorglig historia, så ledsen för din skull - hoppas du lyckas nu med rätt hjälp! Bra att du pratade med Fresenius hoppas det får saker att börja hända!! Har inboxat dig, hoppas jag gjorde rätt.

    Cice: Synd att det inte tog sig... Men vad stark och glad du är ändå, skulle behöva lite sån inställning jag också Glad men du har nog rätt, jag tror det blir lite plus i tråden här framöver - håller tummarna i alla fall!

    Curly: Håller tummarna - ser ju lovande ut!

    Hjärte: Vad härligt att det fortskrider och ser bra ut, glad för din skull!

    Zin: Vad tryggt det känns att du och alla dina fantastiska kunskaper finns i tråden Glad Har läst boken "Is your body babyfriendly" nu och kan inte säga att jag fattar alla kombinationer av CD56 och CD19 etc... Kanske klarnar mer när jag ser mina egna prover. Ser fram emot det.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!