• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    HRE skrev 2015-05-14 08:37:05 följande:

    AnnC, får du inte tag på dropputrustning så kan du beställa här: www.medshop.dk/venflon-s%C3%A4tt-p-272.html


    Åh perfekt! Tack!
  • AnnC

    Tack för ännu mer bra info!  

    Nu har jag pratat med den berömde dr D Han var 100% säker på att mitt immunsystem är boven. Och ja det har ju jag med varit... annars hade jag nog inte kontaktat honom. Väldigt bra samtal och han lät positiv till att vi skulle lyckas med detta. Och nu har jag bokat flyg och hotell med. 

  • AnnC

    Har läst av många av er i tråden om svettningar och sånt. Denna graviditeten, som slutade i MA, svettades jag mycket, kanske inte överdrivet, men jag LUKTADE väldigt mycket svett. Jättetrevligt... nu faller ju den biten på plats. Nåt annat jag reagerat på jämförelsevis med mina fullgångna graviditeter, är att mina bröst växte väldigt mycket i början de fullgångna graviditeterna, men inte alls nu. Inte ett dugg. Även det sa dr D beror på obalansen i immunsystemet som påverkar hormonerna med. Allt makes sense på nåt sätt.. 

  • AnnC
    Frk Röd skrev 2015-05-17 10:23:19 följande:

    Efter 4,5 års kämpande med massor av misslyckanden och minus på graviditetstest så har nu det hänt som jag nästan börjat tvivla på kunde hända. I morse fick jag ett STARKT PLUS på graviditetstestet. Jag är sååå tacksam för att jag äntligen får uppleva detta.


    Stort grattis!!
  • AnnC
    xxx4 skrev 2015-05-18 11:05:18 följande:

    Lite ledsen blir jag då jag inte vet hur jag ska tolka tystnaden i tråden då jag skriver här. Kanske tycker ni att jag inte hör hit då jag inte ännu kommit till Athen. Eller är det något annat. Har ju som sagt gjort många äggdonationsförsök utan att lyckas o nu kommit in på immunologiska faktorer. Känns som ni här är de som har störst kunskap/erfarenheter om detta. Följer även "vi som planerar äggdonation" men där handlar det inte om immunologi. Idag är det alltså insättning av sista embryot o jag är så nervös för att det ska misslyckas också.


    Vet inte vad du behöver hjälp med och har själv ingen erfarenhet av varken äd eller ivf utan "bara" upprepade missfall. Är det första gången du får immunologisk behandling vid äd? förstår att det är nervöst. Lycka till jag hoppas verkligen att det är eran tur nu!!
  • AnnC

    En kanske dum fråga.. Tillbehören till droppet alltså slang, nål och sånt. Är det engångsgrejer alltihop eller är det något av det man kan använda flera gånger?

  • AnnC

    Så allt är engångs då. Synd man inte kan spara dropp för man blir ordinerad olika mängd vad jag förstår. Men är väl bäst att köpa största påsarna antar jag!

  • AnnC
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-19 21:03:05 följande:

    Tyvärr så håller jag på att få tidigt missfall... smile4.gif Hcg minskat samt att jag börjat få småblödningar och rejäl värk i ryggslutet. Vilken känslomässig berg-och-dalbana detta är. Hade ff inte hunnit smälta att jag lyckats bli gravid förrän det var över. I sorgen känner jag ändå tillit till att det kommer att funka. Jag lyckades ju faktiskt bli gravid för första gången i mitt liv och måste kunna bli det igen smile1.gif ! Samtal inbokat med Dr D imorgon. Hur har ni andra gått vidare?
    Tack alla ni fantastiska kvinnor som ger hopp att fortsätta kämpa!
    Kram


    Åh så ledsamt, beklagar vet hur känslorna går. Vad skönt ändå att du känner tillit till att det kommer att funka, förstår att detta var ett steg på vägen i rätt riktning för er ändå. Så jag hoppas dr D har några kloka ord att ge er imorgon och att ni lyckas snart igen och att ni då går hela vägen!
  • AnnC

    Sitter och funderar på det här med hjälpmedelsapotek eller vad de kallades, där det ska finnas IL och dropputrustning på lager. Vet någon hur man skulle försöka förklara detta på engelska till en grekisk taxichaufför? tänkte om man tar en taxi för att försöka komma till ett sånt apotek, eller om nån av er som varit där vet om det finns ett i närheten av life clinic? Och vart, går det att beskriva enkelt?

  • AnnC

    Kom på en sak till.. Visst blandar man IL med nåt, jag har läst koksalt och NaCl?? Är det samma sak? Har dålig koll känner jag. Köper man detta i Aten eller går det att få tag på hemma och hur? Hoppas det inte är en dum fråga och hoppas nån kan svara på detta och mitt förra inlägg idag, åker till Aten imorgon bitti!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!