• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag menar i fredags var ju inte länge sen men han svarade på bara några minuter i fredags när vi pratade om tid denna veckan och skickade formuläret osv men sen inget mer.

  • AnnC
    che71 skrev 2015-05-11 12:51:37 följande:
    Menar du telefonkonsultationen så hade vi den ganska snabbt..typ bara efter några dagar..(han säger en tid o jag satt som på nålar, men han ringde inte förrän efter 2 timmar så var beredd på väntetid!)
    sen valde vi själva att komma iväg till Aten snabbt, missfall på Alla hjärtans dag o så började jag läsa om Dr D o i Atentråden o så var vi i Aten runt 9-10 Mars så det gick snabbt.
    Vet ju dock inte hur lång väntetid han har nuförtiden.
    Ja men precis, han har inte sagt vilken dag/tid vi skulle ha telefon konsultationen än. Annars verkar det inte va nån kötid han nämnde att det bara var att sätta igång när man ville! Är jag för på om jag mailar o frågar vilken dag han kan? kanske ska avvakta nån dag?
  • AnnC

    Så där ja, telefonkonsultation bokad imorgon och eventuellt åker jag till Grekland den 25:e.

    Flyger från Landvetter, nån mer som åkt från Landvetter och har tips på bra o billigt flyg?

    Vilka hotell ligger bäst till? Kommer bara åka dit för att träffa dr D så att så nära kliniken som möjligt

  • AnnC

    Gör dr D något vul undersökning när man kommer dit för att göra immuntestet förresten? Eller tar man bara blodproverna och inget mer?

    Många frågor blev liksom nervös över allt nu. O nervös för att flyga. Men skönt o va igång!! Nu jävlar känslan...

  • AnnC

    Solkattan: han är så skicklig alltså? Det känns hu väldigt bra! Skandal man ska få reda på ett myom på undersökning i Grekland och att i gen här hemma upptäckt det innan!

    Spontant tycker jag det låter väldigt bra med rikliga ägglossningsflytningar, de hjälper ju simmarna att hitta rätt vet inte riktigt hela din historia, håller tummarna för dig!!

    Che: tack för infon och tips! Tänkte åka dit söndag och hem tisdag så har hela måndagen på mig att träffa dr D och länsa apoteken på prezolon!!

    Kommer du/nu på nåt mer tar jag tacksamt emot allt!!

  • AnnC

    Stort grattis ananda!

    Tack solkatten och minsne! Hmm speciella apotek, vilka är speciella? Finns det någon i närheten av dr D? Eller kan kanske fråga honom...

  • AnnC

    Undrandesökare: det där kallar jag lista tusen tack! Åh jag som bara tänkt stanna söndag till tisdag morgon, hinner ju inte beställa så det kommer till dagen efter :/ om det inte finns möjlighet att hämta väldigt tidigt! Å andra sidan vet jag ju inte om jag kommer behöva IL heller eftersom jag inte fått svar på immuntesterna än då. Fast verkar ju iofs som de flesta får ordination att ta det ändå.

    Största problemet känner jag ändå är: vem ska sätta droppet sen??? Usch, stress... Har ju en vän som är ssk som kan men hon bor 40 mil ifrån. Så det är verkligen en sista utväg, men skönt o veta att den finns!!

  • AnnC

    Om man inte kan beställa redan på söndagen förstås?? Är apoteken öppna söndagar?

  • AnnC

    Fanns det nåt sånt hjälpmedelsapotek i närheten? Och hur skiljer man ett hjälpmedelsapotek från ett vanligt apotek? :/ vad kan 10 påsar IL väga? Jag behöver ju inte köpa klexane iaf då jag får fragmin utskrivet hemma så en sak mindre att bära på! Och droppet går ju som sagt att få ut hemma fast hade vart skönt att få med sig några hem plus absolut dropp utrustning...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!