• södertjej

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2013-06-28 06:33:56 följande:
    Södertjej, jag skickade efter il från D i början, det var smidigt, men nu skriver min läkare ut det. Cff, håller tummarna!
    Tack för svar. Jag har mejlat att jag behöver det från Dr D, men ännu inte fått svar. Får försöka hitta en läkare som vill skriva ut det till mig.
  • södertjej
    che71 skrev 2013-07-02 09:17:07 följande:



    I magen, nyp till en bit hud o håll kvar o stick in, jag brukar ta en isbit före o efter som bedövning.
    Tack  Glad
  • södertjej

    Vi har tänkt göra en IVF i juli hos Dr D, om det inte funkar nu med pergotimestimuleringen, men har ingen gyn att få hjälp av. Min har gått på semester och ett par andra jag varit hos nyligen tar inte in under sommaren. Är det någon som vet någon?

  • södertjej
    Snart lycklig skrev 2013-07-02 12:57:38 följande:

    Jag önskar jag kunde hjälpa dig, jag behöver en själv! Jag kommer att köra en stimulering "i blindo", dock antagligen några blodprover. Dr D kan ju min statistik.
    Okej. Vad bra att du kan medicinera ändå, så det blir av.
    Jag börjar inse att det kanske inte går i sommar, klinikerna har ju semester  eller begränsat med personal, och tar knappast in några nya. I så fall får vi ju vänta till september, suck, och vi som velat fram och tillbaka men äntligen bestämt oss för att köra i sommar. Rynkar på näsan
  • södertjej
    Strumpan81 skrev 2013-07-02 13:10:18 följande:
    Södertjej, kan ni inte förlägga semestern i aten på nått billigt hotell i och köra hela stimuleringen där?

    Prova med Eva Einarsson på innerstadskliniken (om du bor i sthlm) hon hjälper en bekant till mig som ska göra IVF utomlands under sommaren. Hon ville dock inte hjälpa mig med provtagning under sommaren. Men det kan ju vara värt att maila henne och berätta att du ska göra IVF utomlands så kanske hon kan hjälpa er. Googla på innestads kliniken så hittar du hennes mail.
    Det vore ju härligt att tillbringa en längre semester i Grekland, ska kanske räkna på det.... Tack för tips om Eva Einarsson, ska prova där!
  • södertjej

    Tack Curly för tipset, det låter ju onekligen skönt att vara där så länge... Men jag har nu fått hjälp, tack vare Strumpan81! Så vi åker ner till Aten till äggplocket, eller kanske något tidigare... Solig

  • södertjej
    cff skrev 2013-07-02 17:18:53 följande:

    Om man behöver hjälp med just follikelscanningen så kan man också alltid gå till Sophiahemmets drop-in (kl 8 på vardagsmorgnar) och ta med sig en printad "remiss" från sin utländska klinik.  


    Vad bra att det finns fler alternativ!
  • södertjej

    Che, Fy vad jobbigt du har det, förstår din frustration när kroppen inte gör som man vill och förväntar sig.

    Jag har fått behandlingsplaner från Dr D på ivf och immunsupport och ska köpa en massa mediciner, så jag har mejlat gynekologen som skulle hjälpa mig att jag behöver recept väldigt snart då mensen beräknas komma igång imorgon eller torsdag. Men jag har fortfarande inte fått något svar! Vad gör jag? Kan Dr D skriva ett recept som jag kan hämta ut här i Sverige?
    Allt känns motigt just nu, mediciner som ska införskaffas, många blodprover, UL och IL som ska tas, och det blir ett flängande fram och tillbaka från landet in till stan... Funderar ibland på om vi skulle skjuta upp IVFen till september och köra pergotime i sommar, men då måste jag ta ledigt från jobbet och det kan bli svårare, även för min man. 
    Usch, usch. Nu har jag gnällt av mig lite så kanske det snart känns bättre, hoppas ni orkar läsa. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!