• LinneaSvea

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Oj, Zwillinge, då har jag fläskat på rejält... ska inte ta några mer nu förrän nästa vecka då....

    Hur mår du???

  • LinneaSvea

    Trex och zwillinge, ja, jag trappar ner, ska ta 5 mg i morgon men sen är det väl tänkt att jag ska öka dosen igen när ägglossningen närmar sig?? Angel00, har du menopur också?? Annars puffar jag igen, är det någon som har menopur att sälja??? Tack snälla!

  • LinneaSvea

    Redan 47, Usch vad tråkigt, fasen att det ska vara så svårt. Men vilken kämparglöd du har! Det är klart ni fixar det!!!

    Kram!

  • LinneaSvea

    Hej alla!

    Stort grattis Blomman, underbart att höra!
    RobSab, jag lider med dig, fasen vad trist!

    Själv är jag nyss hemkommen från 10 dagar på Mallorca där jag trodde att något av mina två ägg skulle fästa med hjälp av sol och bad, men icke, fick mens i går och känner mig helt knäckt.

    Jag hade verkligen gjort allt denna gången, jag hade ju satt sån tilltro till menopuren men den hjälpte inte heller..

    Nu vet jag inte hur jag ska gå vidare, denna månad blir det ingen menopur i alla fall, jag har bara så det räcker till en gång till. Det får väl blir dubbel eller trippeldos Pergo om jag orkar göra något, varför är det så svårt att inse att ens ägg är för gamla helt enkelt. Man kör huvudet i väggen hela tiden och faller så hårt varje gång.

    Ska köra en vända till med akupunktör och träffa min homeopat sen får jag snart ge upp...

    Kram på er alla som kämpar och ha en härlig dag!

  • LinneaSvea

    Hej alla!
    Och grattis Angla! Underbart!!

    Jag behöver er extra mycket idag, fick min mens i natt och har bara legat och haft världens ångest, jag mår så jäkla dåligt så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Nu måste jag ändå snart börja acceptera att det inte blir någon bebis.

    Jag tänkte att jag denna månaden ändå ska ge det en chans eftersom jag har menopur som jag vill använda denna månaden igen. När ska jag börja, dag 2 eller 3. Hur mycket tycker ni jag ska ta? 50 eller 75 IE??? Ska jag komplettera med Pergo och i så fall när och hur?? Känner mig helt vilsen och knäckt och vet inte hur jag ska göra? Vad säger ni??

    Zwillinge, hur gjorde du nu igen??

    Behöver era tankar och pepp!!

    Stor kram!

  • LinneaSvea

    Tack snälla ni för att ni svarar. Vad tror ni om 75 IE varannan dag från dag 2 men hur tycker ni jag ska göra med pergon, ska jag ta en tabl varje dag av den tror ni???

  • LinneaSvea

    Hej Angla, är det mig du svarar? Menar du att det är bättre att ta 50 IE varje dag än 75 IE varannan då?? Och Pergo äter jag 1 tabl om dagen eller??

    Tack snälla!

  • LinneaSvea

    Zwillinge, nu känner jag mig tjatig men hur tycker du jag ska lägga upp min stimulering? Vad tror du om att spruta 50-75 IE/dag och käka 1 tabl Pergo under tiden?? Är det en bra lösning. Vilka alternativ har du kört och vad tyckte du kändes bäst om du har varierat dig?? (Det kanske är bäst att spruta varje dag istället för varannan, vad är det för skillnad liksom??

    Och spelar det någon roll om man tar sprutan på morgonen eller kvällen? Tog du pergon samtidigt med sprutan?

    Tack snälla, ska nämligen börja i morgon.

  • LinneaSvea

    Tack snäll Zwillinge, Nu har jag läst att Pergo inte är så bra för äldre kvinnor, tror du det är för lite att bara ta menopur 75 IE per dag som enda stimulering och hoppa över Pergo denna månaden??

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!