• Katt12

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snartgravid, underbart!! Jättegrattis!!!

  • Katt12

    Blev lite nyfiken på blandningen du skriver, Påskliljan? Har dr D bara 100 ml saltlösning att blanda med som rek? Dr G ordinerar 100 ml IL blandat m 500 ml saltlösning. Vet ni ngt om hur själva blandningen påverkar effekten?

  • Katt12

    Oj vad intressant! Det måste ju bli en helt annan koncentration med D's ord än G's, undrar vilken inverkan det har på effekten?!

  • Katt12

    Snartgravid, det var tråkigt att höra att det inte utvecklat sig som det ska:( Men du har ett enormt driv och du kommer greja det här!

  • Katt12

    Cathy, tack för peppning, det behövs! Ja, jag släpper CFC nu, för min del har det varit för mkt strul och vi behövde ju inte ens betala den här gången pga allt krångel. Men man blir ju inte gladare för det, man vill ju ha rätt behandling o bemötande. Hade ju fått min IL efter tel kons m dr G, men överväger nu att åka t dr D (trots att han verkar lite överansträngd...) och göra en komplett utr.

    En fråga till er som kan detta m Chicago tester: hur lång tid ska ha passerat utan IL, IRAP o kortison innan man kan ta dessa prover? Antar att medicinerna måste gått ur kroppen ordentligt, annars påverkas väl provsvaren?

  • Katt12

    Förresten, cathy, nu har jag fått mina Q10 fr Finland, så nu ska här knapras tabletter:) Visst kan man ta dessa även parallellt m IVF mediciner, de är väl inte hormonpåverkande?

  • Katt12

    Zin, bra att du är nöjd m CFC. Skulle önska att jag kunde säga detsamma, men tyvärr är listan lång på saker som gick snett och Svend skulle ta upp vårt ärende på nästa konferens och tala med kollegorna om det som blivit fel. Toppen om alla inte får samma bemötande som vi fått under våra två omgångar.

    Ang dr G har jag bara haft tel möte m honom, inte varit där eller tagit några prover. På Lully Hills inrådan (hon har varit i kontakt m både D o G) valde jag dr D för vidare utredning. Vill oxå göra hysto o har inte hört ngn som gjort det hos G, men har uppfattat att flera har varit nöjda efter hysto hos D? Skriv gärna o berätta!

    Aylak, vad bra att Aten-resan gick bra! Tyvärr måste jag åka ner själv då min man inte kan ta ledigt:( Så ingen romantisk weekend där inte... Jag är oxå flygrädd, så vi får väl se vems arm jag krampaktigt hugger tag i...;)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!