• Hjärtefröjd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Det jag tänkte med IL var mest att vi skulle kunna ta med ett helt lass från Aten i sommar om de är receptfria, så att att det finns ett litet laget här hemma utfall att det är svårt att få utskrivet i Sverige.

  • Hjärtefröjd

    Nu har vi fått svar på de sista MF-proverna (diverse kromosomprover + prolaktin) och det fanns inga avvikelser där heller. Inga som helst "fel" har med andra ord hittats, men ändå vill det sig inte... man kan ju bli trött för mindre!

    I morgon har vi ET (håll tummarna!) efter måndagens ÄP med 15 plockade och 10 befruktade ägg. 

    Lyckas det inte den här gången blir det Aten i sommar, innan vi gör nya försök i höst.  

  • Hjärtefröjd

    Jag började spruta fragmin igår och efter ynka två sprutor är typ hela magen ett blåmärke. Går det över eller är det bara att välja sig vid blå och tryckkänslig mage?

  • Hjärtefröjd
    Hemliga damen skrev 2012-04-26 16:50:27 följande:
    Hjärtefröjd - uhh. Tänk på hur du vinklar nålspetsen, den slipade sidan vill du liksom ha nedåt mot huden.. Jag var rekommenderad av en kompis att sätta typ 10 cm ut från naveln snett ned men amerikanskan/sjuksyrranrekommenderade inte det och jag håller med. Ett tag om bilringen längre ut och ned från naveln fungaerade bättre på mig."Picka" dig själv lite lätt med nålen mot huden innan, för att känna var du är mer eller mindre känslig. Och sega inte med att trycka in vätskan. Byt sida och sätt inte i gamla märken. Lycka till! Zin - men skall man inte ta ett dropp en tid före ET och sen i anslutning till? Holy - "skrev"? Mejlar du vårdcentralen ?
    Tack, jag ska testa det!
  • Hjärtefröjd
    Zinfandel skrev 2012-04-26 18:28:16 följande:
    Hjärte: ruvar du nu? 2? Frys?
    Mmm, ruvar på två tredagar. Och så fick vi en till frysen.
  • Hjärtefröjd
    Zinfandel skrev 2012-04-26 20:22:11 följande:
    Härligt Hjärte! Hur ser din immunplan ut nu, när får du IL o tar FBC igen?
    Planen just nu är att köra trombyl, fragmin och kortison den här gången. Lyckas inte det blir det Aten i sommar, hoppas jag...

    Jag har ju inte testat IL än.
  • Hjärtefröjd
    Hemliga damen skrev 2012-04-26 16:50:27 följande:
    Hjärtefröjd - uhh. Den här delen är INTE kul! jag fick rejäla märken när jag tog Clexane, så det ingår. He he....Fann då en amerikansk sida med tips om hur man sprutar sig själv i dessa sammanhang som hjälpte till att reducera storleken på eländet.. Tänk på hur du vinklar nålspetsen, den slipade sidan vill du liksom ha nedåt mot huden.. Jag var rekommenderad av en kompis att sätta typ 10 cm ut från naveln snett ned men amerikanskan/sjuksyrranrekommenderade inte det och jag håller med. Ett tag om bilringen längre ut och ned från naveln fungaerade bättre på mig."Picka" dig själv lite lätt med nålen mot huden innan, för att känna var du är mer eller mindre känslig. Och sega inte med att trycka in vätskan. Byt sida och sätt inte i gamla märken. Lycka till! Zin - men skall man inte ta ett dropp en tid före ET och sen i anslutning till? Holy - "skrev"? Mejlar du vårdcentralen ?
    Tack för tipset, det gick mycket bättre idag. Och än så länge syns inget gigantblåmärke, bara ett lagom stort.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!