• södertjej

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    cff, Jag åkte rätt billigt med norwegian från Arlanda, men tror det beror på vilken dag i veckan det är. Kan tyvärr inte tipsa om hotell nära Peny, har bara varit på lifeclinic.

    Har mejlat Dr D om recept, får se hur det blir... Om man får mensen en fredag eller lördag och ska ta blodprov o UL dag 2, lördag eller söndag, hur gör man då? 

  • södertjej

    Vilket härligt inlägg TWH, tack för det!

    När är det dags för dig Snart Lycklig?

    Fråga: Igår skrev Dr D att jag skulle ta FBC, E2 och LH idag, nu skriver han att jag ska ta dem imorgon. Hinner värdena förändras mellan två dagar? 

    Fick tag på läkaren och fått recept, mensdag 1 idag så imorgon är jag igång! 

  • södertjej

    Curly, Jag håller tummarna!

    Min gyn har missat att skriva ut Gonal-F, så jag skulle ringa och påminna henne idag kl.12 eftersom hon var på landet igeår. Men hon svarar inte! Fan, vad trögt det här går, sitter på nålar hela tiden för att allt inte ska klaffa. Jag ska börja spruta idag!
    Finns det någon vänlig själ som har lite Gonal-F över tills jag får på måndag (då jag ska träffa henne)? Kan fortfarande finnas en möjlighet att hon skriver in receptet, men vågar inte tro på det just nu.
    Det är inte bra att stressa när man ska försöka bli med barn, men hela det här projektet har stressat mig...

  • södertjej

    Hjälp! Jag får inte tag på läkaren och har inget recept! Är det ingen som har Gonal-F att låna ut till mig?? Jag får panik! 

  • södertjej

    Tack singhatjejen, men nu behöver jag det inte längre.
    Gynekologen ringde nu äntligen, som om inget hade hänt! men hon skriver ut det nu.
    Ledsen över mitt "utbrott" tidigare Skäms.

  • södertjej

    lillebob, Jag köpte en del prezolon när jag var i Aten i maj och åker snart dit igen, så om du vill ha dem fort kan du inboxa mig ikväll (innan 18.15) så kan jag skicka några till dig.

  • södertjej

    Curly, Vad trist, känner med dig.

    Angel, Hoppas...

    För min egen del vet jag inte hur det här kommer gå. Mensen började i onsdags em och tog slut fredag kväll, så kort har jag aldrig haft förut. Började i alla fall spruta i fredags lväll, menopur, efter Dr D:s ändringar. Ska på UL imorgon och se om slemhinnan är ok, känns som jag inte blödde ut den ordentligt de få mensdagarna jag hade. Just nu börjar jag ställa in mig på att det inte blir någon IVF ändå, så får det bli en glad överraskning om allt ser ok ut imorgon.

  • södertjej

    Singha, Jo det gick bra! Sex folliklar mellan 6 och 11 mm och slemhinnan 8mm. Dr D skrev om resultatet "Not bad I could say". Så jag är mkt nöjd.

    Lully, Vi åker ner i början av nästa vecka men vet ännu inte exakt när.

    Vi funderar på att bo vid kusten när vi är nere, och passa på att semestra samtidigt, är det någon som har ngn erfarenhet av Glyfada, Voula eller i närheten, och vet något hotell att rekommendera? 

    Vad gäller menopur visste jag inte att den inte får vara i kylen när den är färdigblandad, men den har uppenbarligen funkat ändå. Orgalutranet sa en på apoteket till mig att den ska vara i kylen medan en annan sa att den inte behövde det, hoppas jag inte sabbat de sprutor som varit i kylskåpet. Jag har fler på receptet så kanske ska ta ut dem istället för säkerhets skull och kasta de andra. 

    Snart lycklig, Hoppas det går bra med sprutor och allt. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!