• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jobbigt också med alla extra kostnader Solkattan

  • MoM11

    Nu har jag äntligen slutat blöda efter hysto och mens. Väntar ÄL i början av nästa v. Kör DHEA, Q-10, melatonin (ca 7 v har jag tagit det nu) och ska även ta pred och babyaspirin denna månad. Testar denna o nästa månad, sedan blir det kanske ytterligare ett ivf försök.

  • MoM11

    Är det dumt att bada/basta runt äl och eventuell "infästning"?

    Har ett presentkort som snart går ut och skulle behöva lite avslappning.

  • MoM11

    Hej
    Det verkar som min äl börjat krångla, har aldrig haft problem innan! Förra månaden fick jag ingen glad gubbe men tydligt streck, tänkte att jag kanske missat stegringen. Denna verkar jag inte ens få tydliga streck, är på dag 15! Har ätit q10 (200), DHEA (62,5) och melatonin (3) i snart 3 mån - någon som vet om något av detta kan påverka, eller kanske kombinationen? Har ej endo eller pcos vad jag vet. Läste någonstans att höga melatonindoser (10) ev kunde påverka men låga doser ska ju höja äggkvalitén...
    Tips på vad jag ska göra, sluta med allt eller något av detta? Hade ju sett fram emot full effekt nu efter 3 mån... Har inte kunnat försöka på ca 4 mån pga hysto, så besviken att det skjuts upp ytterligare! Tänkte ev göra ivf om inte denna månad lyckades, innan sommarstängningen. Vet inte hur jag gör nu... Har Pergo hemma, kan jag ta det tror ni eller blir det en dum kombo?
    Tacksam för tips och råd...

  • MoM11

    Lider med dig Ananda. Men som sagt, du blev gravid och borde kunna bli det igen!

    Håller tummarna xxx4!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!