• JZ79

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tips om bra boende i Aten, gärna nära Serum. ALLT runtomkring Serum är fullbokat Något annat område som är bra att bo på? Får åka Metro emellan..måste ju sova någonstans, men det måste vara fräscht och helst inga småkryp FörvånadTyst
    Flyger på fredag, ET lördag, hem på söndag.. Flyget är bokat, dyrare än jag tänkt mig..men vad göra. Nu fattas bara boendet.. Tacksam för tips.


  • JZ79
    Redan47 skrev 2015-04-21 10:20:39 följande:
    Athen square centre. Kolla hotels mfl.

    Super fräscht. Taxi 5euro till kliniken.alt Metro gå lite till o från stn bara ej långt.
    trex2013 skrev 2015-04-21 11:56:31 följande:
    airbnb.com är klockrent! kolla där.

    Tack söta ni! ALLT är verkligen fullbokat Förvånad Alltså, vill ju inte betala huuuur mkt som helst för boendet.. Ska genast kolla era tips, tack Hjärta
  • JZ79

    Sitter på Landvetter, redo att snart gå på planet ET imorgon på Serum. Jag längtar!! Åker själv, men känner mig väldigt lugn..inte alls nervös men förväntansfull.


  • JZ79

    Solkattan, ja kanske det vore nått! Om inte vår läkare på SU skriver ett intyg om att hon planerat 2 embryon hela tiden. Jag hör av mig efter helgen! Än så länge inget avslag, vi ska bara lämna synpunkter. Kanske koppla in advokat om vi ska överklaga om de verkligen avslår?

    Tack för alla hälsningar Håll era tummar!


  • JZ79

    Efter en lång dag ligger jag nu på ett hotell i Aten och ruvar på två perfekta blastocyster Total lycka! Penny och övrig personal är fantatiska. Fick IL innan ET och ska även ta vid plus och efter det. Fick även Pregnyl spruta idag som jag nu ska ta varannan dag, sammanlagt 3 injektioner. Så inget tjuvtestande här inte Blodprov Hcg + Progesteron om 12 dagar.

    Längtar hem till min man, även om

    Det varit ok att resa själv.

    Nu sovdags, imorgon bitti åker jag

    Mot flygplatsen.

    Såg att någon/några plussar!! Grattis till plus!


  • JZ79

    Fri röd, igår på transferdag fick jag nytt medicinsschema och ingen mer doxycyklin efter ET. Under tiden min slemhinna mättes kom även nya medicinscheman. Är det första ÄD? Min slemhinna växte

    Bättre vid ivf.. Vet inte om det hade med sprutorna för att bilda ägg att göra. Efter ÄD och östrogenbehandlong så har den inte växt bra. Ökade från 4 till 8 Cyklakur varav 2 vaginalt... Slemhinnan växte en mm på den tiden.. Fråga penny och be om förklaring...säg du är rädd den blir för tjock. Jag har frågat massa frågor, hon svarar och förklarar..eller lita på henne, hon har stenkoll!


  • JZ79

    Snabb fråga, nör jag fick IL på serum blandade fick jag bara "det vita" ingen nacl.. Ska nu instruera en som ska hjälpa

    Mig med dropp..fick en IL påse från serum, men fick även recept och där står det nacl också. Är det för att spä IL eller för att spola nålen bara?

    Nör jag läser om

    Hur ni andra tar IL har jag förstått det som om ni inte

    Får det koncentrerat?


  • JZ79
    lillebob skrev 2015-04-29 09:30:50 följande:

    Hade vårt möte m penny igår morse på serum, efter undersökning ville hon att jag skulle göra en hysto, många timmar senare när jag vaknat så är en polyp och en massa död vävnad borta! Allt gick så fort, trodde bara vi skulle träffas...

    Nu gör vi oss klara för äd! Vi måste bara komma fram m önskemål om vår donator!

    Vad har ni haft för tankar? Min make var över förväntan, inga problem där... Hur har ni mentalt förberett er för äd?

    Grattis till alla som är på G!


    Bra att du fick göra hysto så att livmodern är redo och i gott skick innan behandlingsstart!
    Har ni inte pratat om ÄD tidigare?
    Vi har vetat länge att jag har väldigt få ägg och att de är dåliga..Gjorde 2 ivf försök med väldigt få och dåliga ägg som aldrig ledde till ET. Trodde inte ens vi skulle få göra andra försöket utan att de skulle säga ÄD direkt på Sahlgrenska..men efter två försök stod det klart att de rekommenderade oss ÄD. Det är 1.5 år sen ungefär, så vi har haft tid att acceptera och förbereda oss. Dessutom har vi manlig faktor, nu efter ett misslyckat äd i Åbo så sökte vi oss till Penny för att få mer svar om makens sperma. Nya prover som togs visade katastrofresultat. Penny rekommenderade dubbeldonation, maken sa ok direkt. Vi hade pratat om det tidigare, men då var han tveksam..men efter att han hörde de dåliga provresultatet så var valet självklart för honom. För mig hade det varit det ett tag, men vi tar ju olika tid på oss att acceptera saker.
    Så jag har som sagt inte förberett mig särskilt, har vetat länge innan första behandlingen. Vi har inget val, mina ägg är typ slut och vill vi ha barn måste det ske via donator.
    Skriv ner alla önskemål om donator till Penny, hon kommer göra sitt bästa för att hitta rätt person som ska hjälpa er :)

    Ruvar just nu på 2 st expanderade blastocyster efter ET på Serum i helgen :)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!