• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2014-06-01 20:45:16 följande:

    Jag måste bara beklaga mig lite, på alla dagar jag ska vara här, ser det ut som det bara blir fint måndag och onsdag och just de dagarna är klinikdagar för mig. Det ser ut att bli regn och åter regn. Jag skulle ju njuta på stranden några dagar och bara njuta av solen och insupa all extra D-vitamin! smile4.gif Trist!


    Verkligen trist! Jag såg på väderkartan den sämre prognosen ... Hmmm. Men varmt iallafall! Du får ligga på rummet och gå på café ;)
  • Redan47
    Vilaa skrev 2014-06-02 13:50:47 följande:

    Lycka till snart lycklig!!! =)

    Vad tror ni om när Dr D skrivit såhär:


    Before you will start, it will be good to have a course of Antibiotics. (Augmentin 625 tabs, 3 times a day for 4 days and Metronidazole (flagyl) 500 tabs, 3 times a day,  for 8 days)

    Menar han först den ena antibiotikan i 4 dagar och sen 8 dagar för den andra, eller menar han båda i 4 dagar ihop och sen den andra fortsätter jag med 4 dagar till?


    Skulle tolka att äta dem parallellt. Jag äter idag två antibiotikum olika sorter innan transfer.
  • Redan47
    trex2013 skrev 2014-06-02 16:35:02 följande:

    Är kräknervös, OM allt klaffar (pengar,jobbledigt osv)så sitter jag på flyget ner till Aten på lördag. Blir lite turistande i några dagar men sen på torsdagen allvar och undersökning hos Serum. Förmodligen operation (hysteroskopi och laproskopi) på fredagen och sen hem på söndagen. Hoppas, hoppas att jag inte kommer ha så ont på hemresan nu bara.


    Jag hade mensvärk typ. Men efter op Gyn

    Här i Sverige fick jag lära mig att du kan ta 1g alvedon innan op. Det går bara åt en svälj vatten till det. Då motar man smärta från start. Så kan du ta en till på väg fr sjukan. Finns ingen anledning att ha ont alls. Ta med några bindor. Ej tampong! Jag var jättetrött när jag kom hem efter på hotellet . Åt en sallad, drack vatten massor ich sov. Så jag tycker oxå det är klokt att vara kvar op dagen. Det är ju anspänning ixå före som släpper efteråt.

    Penny är jätte rar och förstående.

    Jag hade gjort hysto tidigare im jag hade haft den kunskapen! Då får man ju svar på hur det ligger till i underredet! Ich kan utesluta ich eliminera eller minska oå det som minimerar chansen att det ska ta sig! Lycka till att det går vägen! Jag är på serum torsdag ich fredag morgon!
  • Redan47

    Trex; just, jag gick ner till hotel frukosten på morgonen, gjorde en bricka och ställde på rummet /Kylen. Köpte jos ich vatten. Precis på Ninacamilla belyser!

  • Redan47

    Snartlycklig: frsmång av alla slag tas tacksamt emot på denna resa! Samla positiv energi! Tjoho

  • Redan47

    Ingen aning! Men skulle tro under torsdag för att då bli 6dgr fre morgon.

    Fint med feedback på kosten. Jag kör på D linje. Mjölk/prod kvarg morgon eller keso lunch. Och pressad apelsin. Perfect tackar vi för.

  • Redan47
    Zwillinge86 skrev 2014-06-02 20:00:03 följande:

    Vill återigen önska alla som har saker på gång ett enormt lycka till, håller alla tummar och tår för er! Ni är så värda att lyckas :)

    Lite ego: revansch på ÄD-samtalet idag. Även om jag hoppas och litar på Ds bedömning att vi på sikt kommer lyckas på egen hand så var det en enorm lättnad att äntlugen få ställa oss i kön idag. Nu vet jag att nedräkningen för plan B börjat istället för att tiden bara går. Blir dock lite irriterad på hur godtycklig bedömningen är. Förra gången nekades vi att ställa oss i kön pga att jag gärna ville utreda min syster som donator. Nu hade vi noga gått igenom vad vi skulle säga och nu satt beteendevetaren och nickade nöjt åt våra svar. Men men om det krävs att hon tror att hon hade rätt om oss så bjuder vi på den "underkastelsen" för att komma vidare i processen men galet att ett så stort ingrepp ska avgöras på att vi anpassar vilka vi är för att behaga hen. Inte särskilt professionellt :(


    Det är ju ett jävla överförmynderi ! Usch! Att klara bita ihop vet inte om jag fixat det.
  • Redan47

    Pink : jag har ätit doxycyclin och valtrex. Finns på fass. Kolla in dem. Ja Aten kan skicka recept .

  • Redan47

    Snart lycklig: grattis grattis till super resultat! Kan verkligen förstå hur irriterad du var när din man inte hörde av sig! Fan, när vi åker hit själva inkl stress, då blir det mer ensamt övergivet om de inte finns mentalt vid vår sida! Men men, det är svårt att få ihop en normal vardag i denna cirkus mellan varven. Min man hängde i sista minuten med... Både och skönt och inte. Ganska skönt ixå rå sig själv- ;))

    Imorgon VUL! Kram på er alla ingen glömd.

  • Redan47
    trex2013 skrev 2014-06-05 14:28:37 följande:

    Wihoooo nu åker jag också ner på lördag! Flygbiljetter bokade och har tid på kliniken på tisdag morgon.
    ÄNTLIGEN något som går i rätt riktning istället för ett steg bakåt hela tiden. GladSolig


    Skönt! Boka hotell vid havet ich åk till stan för dina ärenden;) jätteskönt komma bort från Aten. Idag är det varmt, i helgen ännu varmare!

    Min slemhinna efter progestoron behand 3 dgr bara 5.6...,,det känns nervöst! Peny sa att tjocklek inte var höjdare, men kvaliteen var bra...och att livmodern är fin och elastisk . Aquascan plus VUL gjordes.

    Så imorgon gäller det, hur många av 3 godingar som blir med i matchen.

    Jag känner mig nervös.... Även om peny menar att blactocyt fäster var dom helst....t o m. utomkveds.

    Någon liknande erfarenhet?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!