• södertjej

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig skrev 2013-07-16 10:38:56 följande:
    Grattis Södertjej till fint resultat!!
    Tack! Och lycka till med VUL ikväll, hoppas det ser bättre ut då.
  • södertjej

    Påskliljan, Till mig sa Dr D att fortsätta med DHEA under ivf:en, slutar nog med den inför ÄP. Agnus castus vet jag tyvärr inget om.

  • södertjej

    Tack Snart Lycklig!

    Åker på tisdag, ÄP på onsdag. På VUL i fredags fanns 9 folliklar så jag hoppas några av dem innehåller bra ägg.

  • södertjej

    Snart Lycklig till ditt befruktade agg.

    Lully, Lycka till imorgon! Vi ska till kliniken 11.30 imorgon for att skriva pa papper eftersom vi inte ar gifta, men har nog akt nar du kommer. Synd, det hade varit kul att ses.

    Vi fick ut fyra agg idag, trodde det skulle vara nagot mer pa nio folliklar, men ar ratt nojd. Hoppas nu bara de blir bra befruktade. Insattningen blir pa lordag.
    Jag ar fascinerad over hur smidigt AP gick, i Sverige har jag varit deckad och haft ont hela dagen efter, men nu har jag inte behovt ta ngn varktablett alls! 
    Jag fick ocksa dropp idag och ska fa det igen pa lordag, kanns tryggt och hoppas det + alla andra mediciner ska hjalpa kroppen behalla embryot.

    Skogsbruden, Stort grattis till din lilla som far omkring darinne! 

  • södertjej

    Tack For alla grattis!

    Snart Lycklig, Vi bor i Glifada, nara havet. Det tar en halv timme med taxi till kliniken, kostar forstas lite for mycket, men det ar det vart. Efter besoket pa kliniken idag blir det resten av dagen pa stranden. 

  • södertjej

    Grattis Lully till dina tva. 

    Angla, ledsen for ditt missfall.

    For oss har det inte gatt bra. Av fyra embryon var ett omoget och resten befruktades inte pa ett normalt satt. Dr D tror jag hade en dalig cykel, men ocksa att mina aggstockar inte ar sa bra sa de producerar inte bra agg. Blev en chock nar vi var pa klinikien och fick reda pa det, jag blev fruktansvart ledsen och D tog sig tid att beratta och forklara. Det var darfor din tid blev forsenad Lully. Ber om ursakt for det da jag vet att du redan innan var lite stressad for att hinna med flyget.
    Dr D ska ringa mig imorgon sa jag kan fraga mer da, var for ledsen idag for att tanka klart. Det finns en mikroskopisk chans att tva av aggen skulle kunna utvecklas, men Dr D trodde knappt pa det och annu mindre gor jag.

    Lully, jag kopte clexane igar pa apotek i Glifada, sa har finns det. Jag koper med hem till dig. Snart lycklig, jag inboxar dig mitt nummer. 

  • södertjej

    Tack alla for varmande ord!

    Snart Lycklig, Jag ar 45. Jo, Dr D berattade att manga har samre resultat under sommarmanaderna, och jag som velade in i det sista att vanta till september men tankte att det var sa bra att kunna gora det nu pa sommaren nar vi var lediga.

    Vi har ju velat fram och tillbaka om vi overhuvudtaget skulle gora en IVF, sa det har skulle bli den sista. Nu vet jag inte hur det blir. Men vi har en blastis i frysen hemma som vi tanker att vi satter in i augusti eller september, med immunsupport.

    TWH, Dr D tror att mina aggstockar producerar mest daliga agg, med tanke pa tidigare IVFer dar jag fatt ut 12 men bara tre befruktade, sex da inga blev ok befruktade och 14 da de langtidsodlades och bara en blev en blastis. Jag ska fraga honom om det mer i morgon, kanns bra att fa prata med honom lite mer da.

    Lully, Klart jag koper. Inboxa mig hur mycket du vill ha.

    Mannen min aker hem imorgon och jag lordag kvall. Sa nu ska jag anda forsoka njuta, ligga pa stranden och bada.

  • södertjej

    Tack Zinfandel, Singhatjejen och april.

    An har han inte ringt sa det blir nog tyvarr inget mirakel.
    Mannen akte nyss hem till Sverige sa just nu kanns det tungt, men ska forsoka ta mig ner till stranden snart. 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!