• Ananax

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ananax skrev 2016-07-22 10:16:31 följande:

    Hej alla kloka!

    Mina leukocyter har skjutit i höjden. All time high på 10. Alltså över referensvärdena. Dr D har inte svarat än. Bör jag försöka få till ett dropp innan helgen även om han inte svarar?


    Fått svar, ingen panik
  • Ananax
    che71 skrev 2016-07-22 22:05:30 följande:

    Jag tog prednisolon till ca v 23 (obs nedtrappning) o trombyl till v 35 o Fragmin till v 37 (tips- isbit mot huden precis innan stick! ) (+progesteron till v 15-16) för att ge dig ett exempel men det är ju olika beroende på problematik (jag hade 6 missfall) o vad FBC visar.


    Tack snälla Che! Ja det återstår väl att se vad mina FBC säger längre fram men då har jag ett hum i alla fall hur det kanske kan bli.
  • Ananax
    Vallmo78 skrev 2016-07-28 09:12:26 följande:

    Ok jag satt och funderade på det för några dagar sen. Så han egentligen behövs inte alltså. Då är det ju klart att jag åker. Precis som du och andra har skrivit det är ju min kropp. Jag vill så gärna ha svar på varför det inte går. Tack för alla råd och kloka svar/pepp. Vad skulle jag göra utan er <3 kramar


    Förstår hur du känner Denna resa är tung många gånger. hoppas du mår lite bättre idag! Min sambo kunde inte ta ledigt från jobbet och jag ville ta första bästa tid hos Dr D så jag åkte ner själv. Det var inga som helst problem! Rekommenderar att du bokar taxi genom Dr Ds kontakt, det gjorde allt hundra gånger smidigare för mig, särskilt som jag reste dit ensam. Såg massor av sevärdheter och hade jättehärliga dagar i Athen! Lycka till! Det är bara att du hör av dig om du har några frågor om att resa ensam, boende eller så!
  • Ananax
    aylak skrev 2016-08-01 16:36:14 följande:

    Jag kommer inte kunna delta här en tid framöver, livet är i konstant kaos och det är mycket att stå i. Min son föddes förra söndagen med urakut kejsarsnitt, i v.24+4. Vi hade änglavakt, en halvtimme senare och det hade gått mycket illa för vår lilla familj. Vi har nu, förhoppningsvis, en lång resa framför oss här på neo, där vi får allt stöd vi kan tänkas behöva. Situationen känns mycket overklig, men lyckokänslorna och stoltheten över vår fina son överröstar oftast oron. För er som tror på högre makter, be gärna för min son och att han ska få följa med oss hem i höst.

    Kram


    Grattis till er fina pojke! Som ni har kämpat för att ta er dit ni är så är jag övertygad om att er lilla pojke har ärvt minst lika mycket styrka och kämparanda av er och kommer att kämpa på lika outtröttligt som ni har gjort. Skickar massor med styrkekramar och kämparglöd!

    Kram
  • Ananax
    UndrandeSökare skrev 2016-08-02 11:26:43 följande:

    Jag är gravid !!! Efter några månaders försök med DrDs behandling har jag nu fått plus Hcg var 110 i v. 3+6 och progesteron 75 och hcg hade ökat till 400 i v. 4+2. Dr D är mycket nöjd med min utveckling. Så nu håller jag tummarna att det går vägen denna gång !


    Såååååå glad för din skull!!!!!
  • Ananax
    GrukanGrace skrev 2016-08-03 15:40:22 följande:

    ÄD 4/7 med två blasto.

    Idag ultraljud och båda lever, två hjärtan slog!!!!!

    V8 (7+0)

    Kram!!!!


    Wow, GRATTIS!!!
  • Ananax

    Är i v 11+3. Mitt hcg har sjunkit från 142 000 till 90 300 på 13 dagar. Vet att hcg sjunker runt v 10-12 men ska det verkligen sjunka så mycket? Är jätteorolig nu.... Någon som vet eller varit med om samma sak?

  • Ananax
    angels8 skrev 2016-08-06 08:17:42 följande:

    Ananax *** fråga dr D om hcg han är mån om att man frågar om det är något man undrar över.


    Det har jag gjort men han har inte svarat än

    Känner mig dock inte jätteorolig för tillfället. Har läst en hel del om sjunkande hcg nu och visst, skulle det vara ett MA på gång då skulle det kunna visa sig genom att hcg går ner. Men det verkar dock vara mer en regel än en ett undantag att hcg går ner runt v 10-12 när livmodern tar över näringstillförseln. Som jag förstår det är det ingen mening med att mäta hcg efter ett visst antal veckor (ca 8-10) eftersom det inte längre säger så mycket om status på graviditeten utan att det då bara är VUL eller ul som ger tillförlitlig info.
  • Ananax

    Håller tummarna Pipperoni för att du kommer igång så snabbt som du vill och för att du får många, mogna ägg av bra kvalité!

  • Ananax
    angels8 skrev 2016-08-10 15:01:30 följande:

    Vi betalade allt efter vi hade varit i Athen.

    Sen bestämmer man om man vill ha han under graviditet för support , och det kostande 450 euro extra.

    Och det tog vi såklart, för då följer han dina värden ofta och ser hur kroppen betersig.

    Och det känns tryggt.

    Ett tips ha papper och penna om det är något ni måste ha i tankarna för besökt.

    Grattis blir så glad att ni nu har bestämt er.

    Kan berätta va på kub test i dag och allt ser perfekt ut tack vare Dr D <3


    Grattis till lyckat kub-test!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!