• T inne

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Haha jag hittade hit först!!!!! :)

  • T inne

    Har också varit och vägt Olivia idag. 6,5kg. En riktigt stor och stark flicka som vänder sig från rygg till mage och sitter stadigt i sin Bumbo stol och hon är bara 4 mån. Skrattar och ler hela dagarna. Jag känner mig riktigt bortskämd med henne.

    Patrice har och perioder då hon inte vill äta. Men hon äter oftast bra på dagis, så jag tror mer att det beror på att hon inte har tid, precis som med pottan. Bara att vänta ut antar jag.
    Nu river hon huset, måste sluta!

  • T inne

    Jannovich fan va gött!! En annan går fortfarande runt i mammabyxor. Måste ta mig i kragen och göra nåt åt degmagen. På lördag har vi namngivningsfest för Olivia. Sen är det lugnt med festligheterna ett tag och då kanske man ska passa på skärpa till sig och bli av med alla extra kilona.

  • T inne

    Här har vi haft fullt upp hela helgen med namngivningsfest, dans, pulka åkning och massa annat.

    Storasystern här kan också ta i lillasyster lite hårt. Speciellt i ansiktet. Och i fredags råkade hon trappa henne på handen:(

    Tycker också att citat låter roligt :)

  • T inne

    Adora ny fy va jobbigt med kräksjuka. Hoppas det är en kort variant och att resten av familjen slipper den.

    Våra morgnar har jag fått kläm på nu. Kl.7 väcker jag Patrice och byter blöja, klär på henne. Sen sätter jag henne i soffan med en flaska välling. (hon gillar inte frukost)
    Sen om Olivia sover så fixar jag till mig själv. Sen väcker jag Olivia och byter blöja och kläder och ger henne en flaska ersättning. Och kl 8.15 går vi ut genom dörren.

    Hoppas alla får en fin Alla hjärtans dag!!

  • T inne

    Ja smakportionerna går inte så bra här längre. Men vi är i och för sig bara inne på andra veckan. Första veckan åt hon glatt gröten när det bara var 1-2 skedar, sen denna veckan så håller hon tungan för, så man inte får in skeden. Ikväll fick hon smaka potatismos och klökte direkt. Ingen hit med andra ord :( och i helgen fick hon testa morot och gillades inte heller.
    Kommer ihåg att Patrice gillade burkarna bättre än vår mat när hon var så liten, så jag får väl köpa och testa. Vad säger det om vår matlagning?

  • T inne

    Idag testade vi majspure från nestle burk. Det gillades inte heller. Jag stoppade in en sked och ut kommer en sked :( till och med vatten spottar hon ut.... Vad gillar era småttingar?

  • T inne

    Ja potträning är inte att leka med. Har försök länge nu med Patrice. Ena dagen är hon jättduktig och springer själv till pottan och vill ha trosor. Andra dagen har hon inte en tanke på pottan och fyller glatt sina blöjor. Tycker vi har försökt med allt, men inget funkar mer än några timmar. Och bajsa gör hon ändats i blöjan. Att göra det på pottan vore otänkbart, fast att jag mutar med klistermärken och dockor.

    Alexe: hon verkar intresserad för hon följer våra gafflar upp till munnen hela tiden. Och första veckan gick de ju fint. Men det kommer väl. Patrice äter iallafall glatt upp hennes rester. Jag vill ju inte börja ge henne nån söt o Go efterrätt för då kommer hon aldrig vilja ha en tråkig potatis eller morot.

    Nu ska vi gå och lägga oss igen, håll tummarna att det går!

  • T inne

    Hej hej!! Jag har ett förslag. Eftersom jag tycker det är så svårt att hitta på nåt skoj till middag varje dag, så undrar jag vad er favorit vardagsmat är?
    Min är nog kasslerlåda. Kassler,ris, ananas, purjolök, senap och grädde i en stor form :)
    Kunde vara kul att få några idéer och recept av er :)

  • T inne

    Här sitter jag och Olivia i soffan och kl är 3.30. Skönt att helgen närmar sig så man kan få sova en hel natt. Men som vanligt när det är sambons tur att ta natten så kommer hon säkert sova hela natten, brukar vara så...
    Vilka kuliga middags förslag. Kom gärna med fler :)

Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"