• T inne

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Haha!!! Det blev ingen pool eller boll denna gången heller :)

  • T inne

    Jenny: åh va mysigt med Lalandia. Vi brukar också åka dit varje höst, men de blev inget förra året eftersom jag födde barn istället då :) Fast vi brukar åka till det gamla Lalandia, det är lite närmare för oss. Min syster ska dit imorgon, är lite avundsjuk på henne :(
    Ha de så skoj och passa på att slappna av lite också :)

  • T inne

    Patrice har också blivit mammig den senaste tiden. Säger hela tiden att jag ska ge Olivia till pappa så jag kan följa med henne. - Pappa kan ta syster!!

    Idag var vi och storhandlade och jag hade Olivia i liggvagnen. Och hon kämpa verkligen för att sätta sig upp, så jag fick bulla upp med jacka bakom hennes rygg så hon kom upp lite och kunde se sig omkring, och de gillade hon :) de var likadant igår på Ikea.

    Olivia sover helt olika på dagarna. Vissa dagar kan hon sova nästan hela dagen, nästa dag sover hon knapp något alls. Men hon sover bra på nätterna så jag klagar inte. Vaknar Max 1gång om natten, ibland sover hon hela natten. Till skillnad från hennes syster som typ aldrig sov förrän hon började på dagis.

  • T inne

    Adora: ja vilken skit!! Vi har också planer på att sälja huset och flytta till radhus eller nåt. Det är ju så mycket jobb med hus. Tid och pengar som vi hellre vill lägga på annat.

  • T inne

    Vi målade om vårt hus för 1,5 år sen och märkte att vårt stora förråd var ett riktigt fuskbygge så det är helt genomruttet. Blir till att riva och bygga nytt. Plus massa andra små fel som man hittar hela tiden. Just nu finns de inte pengar till massa reperationer. Sen har vi en trädgård med rabatter runt hela tomten plus lite till. Känns inte som tid finns för att hålla de snyggt. Man blir trött bara man tänker på de.

  • T inne

    Jag gick en promenad på 5km med ett stopp på lekplatsen. Sen sov båda två i vagnen. Den stora sover fortfarande i vagnen men inte den lilla. Typiskt för nu är ju jag trött och vill vila....
    Ikväll ska sambon jobba över, vilket betyder att jag får sköta middag, bada båda barnen och lägga dem alldeles själv. Det lär bli en jobbig kväll.
    Potträning håller vi också på med. Har gått jättebra. Bara 1 olycka sen lördags morgon. Nu är frågan vågar man lämna henne till dagis imorgon i trosor, eller ska man ta på henne blöja?

  • T inne

    Lämnade Patrice på dagis imorse utan blöja. Ska bli spännande att se hur det har gått idag. Ska strax gå och hämta henne. Undra om hon har samma byxor på sig som hon hade när jag lämnade henne.

    Fy va jobbigt att vara kass i buken. Hoppas de snart gå över.

    Infektion i tanden är ingen höjdare, har jag också haft för några år sen. Hela kinden svullnade och jag kunde inte öppna munnen. Fick leva på penicillin och yoghurt i en vecka. Väldigt plågsamt, så jag lider med dig.

  • T inne

    Det hade gått jättebra på dagis :) Inga olyckor!!! Känner mig så stolt!!!! :)

  • T inne

    Jag har get ersättning fr.o.m. Att Olivia var 2 veckor, och vi har hela tiden använt Nan1 pro, men det står på förpackningen från vilken ålder man kan ge just den. Nan1 är ju upp till 6mån.

    Jag har precis gått den kursen också. :)

  • T inne

    Så nu var det vår tur. Har hållet oss friska sen April men idag när jag hämtade Patrice på dagis mötes jag av en väldigt förkyld liten tös. Ögon rann, näsan rann och hon hostade. Nu har hon feber också och svullna ögon. Hoppas de inte blir ögoninflammation. Trots att hon är sjuk och ligger utslagen i soffan så vaknade hon till och sa att hon ville gå och kissa. Min stora tjej :)
    Hoppas Olivia slipper bli smittad...

Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"