• Adora1

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    Här samlas vi som varit aktiva i tråden "Vi som precis plussat med syskon" och pratar vidare.....

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-02-06 20:32
    VI SOM FÅTT BEBISEN!!
    Vera01: 21/8 föddes Vilmer (v.42+1)
    jannovich: 26/8 föddes Viggo (v.38+3)
    Jennypenny83: 5/9 föddes Max (v.39+3)
    Liiiiina: 12/9 föddes Lillasyster (v.40+2)
    Vic2ria: 20/9 föddes Nyima (v. 40+5)
    Blondie85: 1/10 föddes Evelina (v. 37+6)
    Adora1: 4/10 föddes Agnes (v. 39+6)
    Tinne: 4/10 föddes Olivia (V.39+3)
    Krabbolina: 5/10 föddes Lovisa (v 40+3)
    Moonflight: 6/10 föddes Melinda (V.41+1)
    Lisa73: 9/10 föddes Tova (v. 39+5)
    LillaPy: 11/10 föddes Linnéa (v 40+1)
    Anna J01: 16/10 föddes Vidar (V.40+6)
    Alexe: 19/10 föddes Hannes (v. 39+6)
    KristinaW: 21/10 föddes Valdemar (v. 40+4)
    EmmaK: 29/10 föddes Tilde (v. 40+2)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2013-09-11 16:29
    MoonFlight: 30/8 2013 födde Zackarias (v.41+6)

  • Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"
  • Adora1
    Krabbo: Bra idé att amma lite grann och sedan ge smakportion!

    Ang. matvägran: Jag hade struntat i det så mycket jag kunde och litat på att hans matvecka totalt sett innebar att han fick i sig det han skulle ... Iaf min erfarenhet att ju mer man tjatar desto mer sätter sig ungen "på tvären" ObestämdT inne: Mysigt med massa leenden och skratt SkrattandeLisa: Stackars lilla snoriga Tova Rynkar på näsan..Skönt att kruppen åtminstone gett med sig!
  • Adora1

    Vilka snälla, glada bebisar Skrattande, härligt!!

    DrömmerNu har det kanske kanske kanske börjat hända..... Agnes har ev börjat ställa om sig så att hon somnar tidigare på kvällen och vaknar tidigare på morgonen.. Först två nätter i rad då hon somnade redan kl 22 på kvällen (!) efter ca 45 minuters amning i sängen...Sen i går natt och inatt har hon varit ovanligt trött och gnällig redan från kl 19 och gnuggat sig i ögonen och gäspat. Kl 20.15 tog hon äntligen bröstet och ammade i ett sträck till kl 21, då hon somnade för natten!!!!! Sen har hon vaknat ca kl 08 på morgonen istället för kl 09.30 då hon i vanliga fall vaknar..
    HOPPAS......... Jag och mannen har gått och lagt oss tidigt båda kvällarna men OM trenden håller i sig kanske vi ser en hel film ostört ikväll ex...Eller har sex he he...Vågar knappt drömma om lyxen att få vara helt ensam med min man i några timmar... Nästan som en dejt liksom...Drömmer

  • Adora1
    jannovich skrev 2012-02-08 19:52:25 följande:
    Wheeeee! Jag kan ha mina gamla byxor!!! Träningen och maten verkar funka, nu är det bara att fortsätta sikta ner mot nästa storlek Skrattande
    SkrattandeFaan vad bra jobbat!! Gratulerar!
  • Adora1
    Vic2ria skrev 2012-02-09 10:36:36 följande:
    nu har jag oxå hittat hit efter en lång frånvaro, men jag har läst lite grann iaf men inte orkat skriva =(
    Glad Kul att höra av dig!! Hoppas ni har det bra därhemma?
    LillaPy skrev 2012-02-08 20:31:25 följande:
    Bra initiativ med en ny tråd i "rätt" kategori ! Bra gjort, Adora!

    Är bara inne för att säga hej. Skriver mer och läser igenom en annan dag när jag är piggare. Kram på er!  
    Bara "vanlig trötthet" hoppas jag? 
  • Adora1
    LillaPy: Åh, så frustrerande, jag känner verkligen med dig!! Usch för att tvingas vara uppe nattetid Rynkar på näsan.... Hoppas det vänder snart!

    Alexe: Foten!
    Jag väntar spänt på att Agnes ska uptäcka foten, just nu är det händerna som gäller för hela slanten! Jag tycker alla framsteg är bitterljuva, jag kan inte låta bli att tänka dels att det går för fort alltihop och dels att vi adrig ska ha en bebis igen Gråter ..Så dumt, jag borde bara njuta ju!

    Igår hände det igen: Agnes somnade för natten innan kl 21, jag fattar inte vad som händer men jag förstår ju att det kan vända lika snabbt så jag passar på att kolla på teve och umgås med min man på kvällarna!! 
  • Adora1
    Anna J01 skrev 2012-02-10 08:23:17 följande:
    LillaPy: Å din stackare!!
    Jag får verkligen ångest när Vidde varit bökig på natten. Har börjat gråta flera gånger för att man bara vill få sova. Och då kommer vi inte i närheten av hur ni verkar ha det.
    Hoppas hon vänder till dygnet snart.

    Jag har haft sprängande huvudvärk i flera dagar. Himla jobbigt med skrikiga barn då.. Idag känns det tack o lov bättre så jag hoppas det är på väg bort nu.
    Usch vad jobbigt med huvudvärk och ha hand om barnen, man orkar inte det ju Rynkar på näsan..Hoppas det snart blir bättre!
    Jennypenny83 skrev 2012-02-10 08:31:03 följande:
    Nu har jag också hittat hit :)
    Vi har också stökiga nätter, han sover väldigt lätt och vaknar till av att han river sig i ansiktet eller slår handen mot sängkanten etc. Och jag ska ge napp 1000 ggr, hinner knappt lägga mig på madrassen förrän han gnyr igen. Sen sover han ju sött i vagnen minst 4 timmar på dagen...
    Fötterna älskar han att leka med och smaka på, när han då jollrar eller skrattar samtidigt så smälter mitt hjärta helt :)
     SkrattandeVälkommen!
    Gulligt med fötterna hi hi, längtar tills Agnes börjar leka med sina... 
  • Adora1
    janno: Tror jag ev köpte mina Pippi-dreglisar på nätet till Hedda när hon var liten.
    Nu har jag köpt i vår lokala barnklädesaffär . Kanske finns det en barnklädesaffär (inte HM el dyl) där de har annars eller nån nätbutik?

    Idag är andra gången när vi är hemma bara jag och barnen som Hedda inte sover middag...Åh vad jag hade behövt den pausen...... Hon sover middag på dagis... Hon är SÅ trött när hon inte sovit och tvåårsutbrotten duggar tätt på eftermiddagarna 
  • Adora1
    jannovich skrev 2012-02-10 22:56:02 följande:
    Tack för svaren om dregglisar. Ska kika vidare, annars får det bli nätet eller så får väl mamma köpa och skicka hit Skrattande

    Vet ni. Idag upplevde jag nåt spännande. Jag och barnen åkte buss ner på stan och då åker man förbi sjukhuset. När vi passerade förlossningen så fick jag massa känslor i mig och tänkte att dit ska vi igen. Det var som nåt speciellt. Helt galet. Man liksom vet hur ont man har när man är på det där stället, men ändå var det en positiv känsla av att se skylten. Ibland är man lite kocko..
    Mmm, den känslan är härlig tycker jag (fast jag tyvärr nog inte ska ha fler barn), har också åkt förbi förlossningsavdelningen och bara känt den svindlande känslan och fått flashback till lukten av lustgasmasken, smaken av förlossningsmackorna, lukten av blod på bebisens fjuniga huvud och massa annat Baby..
    Min kropp längtar efter ny bebis redan trots att jag inte ens återhämtat mig i fogarna än. Ha ha, tur jag har spiral inne... Troligen kommer man känna längtan efter ny bebis länge länge...

    Alexe: Ska kolla på enkäten imorgon, den verkar rolig Glad 
Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"