Dela med dig av ditt middagstips! Ta chansen och vinn 3000:-
Laxlasagne10-12 lasagneplattor
två påsar Findus stuvade spenat à 375 gram
200 gram rökt lax i skivor
3-4 dl matlagningsgrädde
50-100 gram riven ost (gärna västerbotten)
en klick smör
Ugn 200 grader. Smörj formen med smörklicken. Täck sedan med ett lager plattor. Varva spenat, lax och plattor. Sist har du lax på toppen. Strö över osten. Avsluta med några varv med svartpepparkvarnen. Häll över grädden. I ugn ca 20 minuter, eller mer tills plattorna sugit upp vätskan. Medan lasagnen står i ugnen fixar du grönsalladen till!
Lyxig mat i vardagen, allt-i-ett som går fort att laga och älskas av stora och små. Perfekt till matlådor och nästan ännu godare "dagen efter". Väldigt gott, järnrikt, rikt på Omega 3! Kan det bli bättre? Knappast!