Dela med dig av ditt middagstips! Ta chansen och vinn 3000:-
italiensk torsk som ungarna gillar, borde vinna för att barn behöver äta massa god fisk!
Men den är perfekt som bjudrätt också!
Ingredienser
en bitTorskrygg, en per person.
Salta på fisken och ha dem i en ugnsfast form.
Strimla parmaskinka, en per bit fisk är rätt lagom
ta sedan en bot mozzarella och smula över fisken till ett lagom täcke.
En kruka basilika som du dekorerar allt med, men spar lite till efter ugnen.
På sidorna lägger du skivade färska champinjoner och hela cocktailtomater. Lite salt på, gärna örtsalt.
In i ugnen på 120 grader tills den är uppe i 52 grader. Torsk vinner på att tillredas långsamt!
På slutet så slår du på grädde så svamp och tomater täcks, smaka av med lite fiskfond och balsamvinäger.
Servera med pressad potatis
Perfekt bjudrätt då den är enkel att förbereda ända tills den ska in i ugnen.
Så gott!!
Trevlig fredagskväll.