Dela med dig av ditt middagstips! Ta chansen och vinn 3000:-
Varm pastasallad med halloumi
En jättegod vegetarisk sallad som de flesta tycker om, även de som inte brukar gilla sallader.
Varm dessutom, så den fungerar bra även på vintern!
Jag tror dessutom att det vore bra om vi alla åt lite mer vegetariskt, både för vår hälsas skull men också för miljön och för alla stackars djur som föds upp på så tveksamma sätt.
Ingredienser:
Ruccolasallad
Rostbröd
Plommon- eller körsbärstomater
Kantareller (eller champinjoner)
Halloumiost
Salladskrydda
Pasta
Såhär gör du:
Skär halloumiosten i tärningar och stek i olivolja. Stek också svampen. Skär tomaterna i bitar och blanda allting förutom rostbrödet i en skål. Krydda med salladskryddan, ringla över olivoljan och rör om. Rosta ett par skivor rostbröd, skär i tärningar och blanda i precis innan servering.