• Pusheen

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Cina84 skrev 2015-08-28 16:19:01 följande:

    Tack. Fick inget svar idag heller.. Så får vänta till på måndag. Däremot börjar mensen komma lite smått så den drar nog igång i helgen. Alltid något :)


    Men nej vad segt! Hoppas mensen drar igång nu så att ni med kan börja på!

    Hade ju givetvis hellre önskat att du var gravid!
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-30 14:35:19 följande:

    Tog gravtest igår och idag vilka båda var positiva. Lite orolig var jag dock för att det ömmade och drog på vänster sida och att jag blödde lite. Åkte in och fick tagit blodprov och gjort vul. Såg inget i livmodern. Antagligen är det det mycket tidigt missfall, liten liten chans att jag är gravid men att det är för tidigt att se men det tror jag inte mycket på då inget går min väg.


    Men oj Cina84! Jag vet inte vad jag ska säga. Jag hoppas på ett grattis givetvis men det är ju jobbigt att inte veta.

    Ska du in på nya prover igen? De måste väl hålla dig under uppsikt?

    Brukar de kunna se något så tidigt?

    Kram!

    Mella79, det blir en massa frågetecken om man lägger till vanliga smileysar.
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-08-31 15:34:56 följande:

    De följer upp mig genom att jag ska ta ett nytt blodprov antingen imorgon eller nästa tisdag. Det är väldigt tidigt att se något men i och med att jag blödde så drog de den slutsatsen. Det känns som mensen lite mer så jag delar deras tro. Jäkla skit alltså, när det mot alla odds lyckas så ska det gå åt skogen ändå :(. får väl trösta mig med att det ändå gick.. Som alltid annars är det till att bit ihop och kämpa på.Tack!


    Vet hur det känns tyvärr.. Då när vi mot alla odds blev gravida och så fastnar det i äggledaren som utomkvedshavandeskap. Vi tröstar också oss med att det gick. Vi kan men behöver hjälp.. Också story of my life. Inget flyt alls. Dock så måste vi tro att det vänder nu. Någon gång måste det ju vara vår tur!

    Styrkekramar!
  • Pusheen

    Jaha, då har jag varit på vul. Samma sak som förra gången. Endast tre blåsor och sen såg hon någon blåsa som var blodfylld vad nu det innebär. De hittar något nytt skit för varje gång jag är där.

    Just nu är jag bara deppig och känner att det aldrig kommer gå.

    Ska öka dosen och på nytt vul på fredag.

    Vad jag inte kan förstå är ju att förra gången så sa de att de ville ha mig under extra uppsikt och göra vul varannan dag. Nu får de ju ingen chans att höja dosen ytterligare om det hade behövts när jag ska dit på fredag.

    Förra gången så sa de att jag skulle tänka på min vikt för om jag gick ner lite så kunde det ge äggstockarna en skjuts. Nu har jag gått ner tre kilo plus att de ökade dosen och provade annat preparat men ändå blir det samma skitresultat. Eftersom jag har pco så skulle jag ha lätt för att bli överstimulerad men inte jag. Nejdå.. Varför inte vara ett undantag..?

    Jag kanske inte borde vara så negativ men med tanke på att detta kostar försök och det inte blir något till frysen så känns det sjukt tungt.

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-09-01 12:03:34 följande:

    Kram !!

    Ibland är det så svårt att skriva något bra men jag gör ett försök. Det skulle ju vända nu!! Inte konstigt du tänker så när det fortsätter att gå emot en, det är ju så mycket som står på spel. Tror du inte ökningen ger några blåsor till? Menopuren sägs ge bättre ägg så om det inte skulle bli fler så kan ju två ta sig till frysen.

    Kram igen


    Tack! Jag vet. Ibland är det så svårt att skriva ngt bra. Det är ju så komplext det vi håller på med!

    Jo visst, får hoppas på att det kommer några till blåsor nu när vi höjer dosen. Dock så fick jag aldrig Menopur utan jag tar Gonal F :(

    Min sambo försöker peppa mig men lyckas inte så bra. Det är så dumt när man har läst en massa om såna som får hur bra skörder som helst och en massa till frysen. Samtidigt så läser man om andra i min situation där det lyckats ändå men med allt som går emot en hela tiden så blir man ju så himla pessimistisk!
  • Pusheen
    Mella79 skrev 2015-09-01 14:06:35 följande:

    Pusheen jag förstår verkligen vad du går genom ! Det känns så orättvist ibland !


    Tack, det är tur att jag har alla här att ventilera med! Ni som förstår!
    Cina84 skrev 2015-09-01 14:17:35 följande:

    Alltså här ska jag ge mig på å ge dig några uppmuntrande ord (och du kan tro att jag funderade länge) och så har jag helt fel för mig.. Klantarsle nr1 Jepps thats me :p. Ungefär som när jag sa till sambon syrran att hon hade en väldigt fin julstjärna i fönstret en gång.. Det visste hon inte om för hennes pappa hade köpt den för att överraska henne.. :p.

    Egentligen spelar det ingen roll vad man än läser som du säger. En del blir det bra med menopur andra med gonal f. Endel får många ägg men inga går vidare andra får enstaka ägg och det går vägen. Kanske hacka din dator och virusa den med ditt "sökning ej tillåten, ge dig nu". Ligger mycket i det ;). Ibland tar det en bara längre ner än man behöver.

    Mem man måste också få lov att tycka det är orättvist det får bara inte få övertaget.

    Kram


    Haha! Gullig du är, det är ju helt omöjligt att hålla reda på alla andras historia när man har fullt upp med sitt eget!

    Jag får ofta gå tillbaks och läsa igenom hur allt ligger till med andra. Man hinner ju glömma!

    Haha, jobbigt med julstjärnan.. Hade lika gärna kunnat vara jag! ;)

    Hur känner du dig nu?

    Kram till alla!
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-09-01 16:38:27 följande:

    Jag brukar också göra det men var så säker på menopur.. Nåja tur du har överseende ;).

    Det går rätt bra, jag försöker jag tänka framåt mot nästa försök och att vi faktiskt lyckades men ibland kommer det över mig att jag var så otroligt nära målet och då kommer det en tår men det går över. Kroppsligt blöder jag inte länge utan har bara lite mensvärk så det är ju skönt.

    Har informerat sambon om att det är full aktivitet som gäller framöver ;)


    Låter bra det! Är ni annars redo att försöka med ET?

    Det värsta är att för varje dåligt besked så blir jag ännu mer bitter för mitt utomkvedshavandeskap. Det som hade tagit sig och allt men sen fastnade.. Nu får man bara genomgå skit efter det. Så typiskt.

    (Dessutom så fick jag klamydia som mitt ex gav mig när han var otrogen utan att berätta det så jag gick med klamydia en hel sommar. Det kan med stor risk ha berott på det som jag fick ärr på min äggledare där vårt lilla under fastnade så jag fick operera bort hela äggledaren. Behöver jag säga att jag hatar honom)

    Nåväl, nu får vi hoppas på det bästa för alla av oss.
  • Pusheen
    louisemostert skrev 2015-08-24 14:00:57 följande:

    Hej på er!!

    Har inte varit inne på ett tag, har varit rätt jobbigt men nu så...i fredags hade vi ÄP och på onsdag blir det återföring. Det är 3 gången ÄP men vi har aldrig kommit så här långt innan så jag hoppas verkligen. Blev väldigt besviken och ledsen då läkarna lovade oss att våra två första ÄP inte skulle räknas men helt plötsligt blir detta går sista chans sen får vi söka privat hjälp.

    Har himla ont i magen, är det normalt?

    Körde med Menopur denna gången, de två första gångerna var det Gonal F men kan inte minnas att jag hade så ont :(

    Kram på er alla!! 


    Hur går det för dig? Har ni gjort ET eller är det imorgon? Lycka till i vilket fall!
  • Pusheen
    Kajo skrev 2015-09-03 07:24:46 följande:

    Vet vad en sköterska sa till mig sist jag ringde in och bara grät och beklagade över alla misslyckanden; "till slut får alla sin bebis,där det inte finns grava fel på kvinnan eller mannen" så håll ut! Det kan gå på första försöket men det kan även gå på sjätte. Jag är helt övertygad om att du kommer sitta snart med ett litet knyte i din famn, massa styrkekramar! Åk ner ett varv till botten, men sen är det dags att klättra upp igen med en massa energi! Jag tror på dig.


    Men gud vad gullig du är, sitter här med tårar nu. Tusen tack för de tröstande orden <3

    Tänkte innan idag att "ja ja, vi har ju ett försök kvar, detta är ju inte det sista. Detta försöket är ju inte kört än heller. Mest besviken på min kropp. Om det funkar denna gång så känns det mer som en bonus :)

    Försöker stressa av med att tänka på att bara för att det inte skulle gå med de tre gratisförsöken så är det ju inte kört. Det går ju att försöka privat med även om det kostar. Det enda man är rädd för att höra är om doktorn inte tror på att det skulle funka.

    Vad skönt för dig att allt ser bra ut! Jag misstänker att mitt äp (om det blir något) också blir på måndag.

    Jo men visst har jag också hört att chanserna ökar med blastisar! De är kanske starkare och har lättare att överleva upptining osv. Stort lycka till! Håller tummarna stenhårt!
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö