• Pusheen

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Hej! Jag hoppar in här.. Hoppas det är ok. Vi var på vårt första möte hos RMC igår. Har sån tur att jag fått mens idag! Jag fick ok att börja nu direkt så jag ska börja med sprutorna på söndag! Jösses vad snabbt det gick helt plötsligt. Detta är vårt första försök så allt det här är nytt för oss!

  • Pusheen
    Fröken Smilla skrev 2015-01-24 11:01:16 följande:

    Jag håller på att förlora vettet. Är ju bara på RD 4 och letar symtom som en galning. Detta var jag rädd för skulle hända... Och allt beror nog ändå på crinonen. Förståndet säger att jag ska släppa allt, men ändå går det i ett i huvudet. Usch.


    Åh nej! Vad jobbigt! Jag fruktar att även jag ska bli på det viset.. Kanske lika bra att sätta upp sig på jobb de helgerna när det är dags.. :)
  • Pusheen

    Vi har hämtat ut allt på Apoteket så vi är redo att köra igång imorgon! Vad är det där crinone för ngt? Sjukt mkt att hålla reda på känner jag!

  • Pusheen
    Fröken Smilla skrev 2015-01-25 23:27:37 följande:

    Jag önskar dig all lycka till!

    Här kom mina vanliga pms-symtom idag så det känns kört. De är så väldigt specifika och sker alltid samma tid. Så för att avsluta kvällen storstilat bröt jag ihop totalt. Har aldrig känt mig så tom.


    Stackars dig :( Jag kommer oxå bryta ihop om det inte tar.. Är detta första försöket? Måste bli värre och värre ju fler försök man gjort. Vad vet jag.. Är rädd för den besvikelsen men jag försöker att inte tänka på det och ta det som det kommer men det är ju inte lätt när man står där med PMSsymptom..
  • Pusheen

    Stort lycka till! Meddela sen hur det gick! Inväntar mitt första äggplock om någon vecka kanske!! Håller tummarna!

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-01-27 12:44:45 följande:

    Det gick bra :). Fick ut 12 ägg så det är jag nöjd med. Får bara hoppas attt de uppför sig nu ;). Var nervös innan men de var alla så fina mot mig så det släppte. Ja sen gjorde medikamentena sitt med ;). Det kändes lite när hon körde runt med den men inte när hon stack. Så nu är det till att ta det lugnt och vänta på att det ska bli onsdag så jag kan få ringa.


    Åh! Härligt att det gick bra! Hela tolv stycken, vad skönt. Jätteskönt och lugnande att höra hur det gick. Vilken dag är du på?

    Alltså denna väntan hela tiden! :)
  • Pusheen

    Okej, mycket skönt att höra :)

    Haha vilken bra plan med att sova dig igenom väntan. Ska jag ta efter :) lägga sig nu och vakna på TD! :D

  • Pusheen
    Fröken Smilla skrev 2015-01-29 06:23:08 följande:

    Alltså. Mensen kom aldrig riktigt igång igår, och igår kväll kändes mitt underliv konstigt svullet. Jag var också galet trött, och sov som vanligt dåligt. Jag tänkte att jag orkar inte med den här ovissheten och kl 5 nu imorse gjorde jag ett gravtest, och det blev positivt...!

    Jag vågar inte riktigt tro på det och vill inte ta ut något i förskott, ska fortsätta testa i dagarna som kommer. Det var dessutom med ett test från Testlagret så man kanske inte ska lita på det. Mina CB-tester ville jag inte riktigt använda än.

    Så nej, man vågar inte tro på det, men visst tändes hoppet igen...

    Jävla kropp alltså. Vilken bergochdalbana!


    Heja fröken smilla! Hoppas att plusset stannar. Håller tumnarna:)

    Jag var inne på vul idag. Fortsätta på samma dos puregon och blöja med orgalutran på lördag. Blir äggplock nästa vecka! Känner mig lycklig just nu att det händer grejer.

    Också väldigt glad att jag hittat denna tråden och att ni är så aktiva och stöttande! :)
  • Pusheen
    Kajo skrev 2015-01-29 17:18:27 följande:

    Jag kunde inte låta bli att testa precis, men det va negativt. Kan knappt andas :(

    Jag har testdag på mån men jag känner på mig att det borde vara positivt nu om det blivit nått. Usch vill bara försvinna, har inte känt det under dessa 2,4 åren men idag skäms jag.


    Nej vad tråkigt Kajo :( Ge inte upp hoppet ändå. Det kan fortfarande visa positivt om du nu testade lite tidigt.

    Får jag fråga som ny i tråden vilket försök du är på?

    Jag håller på med mitt första och jag kan inte föreställa mig besvikelsen om det inte blir något. Jag försöker tänka att jag kommer få ett plus inom tre försök sen får vi se efter vilket av dem det blir..
  • Pusheen

    Sätter de inte TD rättså sent? Hinner inte de flesta få mensen innan TD? Individuellt förstås..

    Inne på mitt första försök. Var på vul idag. ÄP i slutet på nästa vecka.

    Hörni, en fråga.. Funderade på det med mannens sperma.. Har de sagt något om utlösning innan ÄP? Eller några rekommendationer alls?

Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö