• Pusheen

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Cina84 skrev 2015-06-03 08:21:53 följande:

    Efter att ha varit orolig över att det inte skulle bli omslag så kom det till slut på Dag 25. Glad blev jag för att sen bli ledsen igen...har tagit nya prover på min sköldkörtel och sköldkörtelvärde har blivit högre och är nu över gränsen. Så det blidde inget försök.. Vilken jävla bergochdalbana :(.


    Åh nej!! Läste ditt sista inlägg först nu. Faaan vad segt jag vet PRECIS hur det är. Då är vi två som inte får fortsätta pga annat jävla skit. Ursäkta språket..
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-06-03 21:43:37 följande:

    Åtta veckor!!! Håller med det låter ju helt galet!! Vad kan det vara som gör att det ska ta så lång tid?!?

    Ja..suck!! Var så deppig när jag ringde till rmc idag men det börjar rätta till sig. Man måste ju blicka framåt men jag kan ändå tänka att varför kan man inte ha lite flyt någongång?!? Det hade väl räckt med att vi tvingas göra ivf..eller vad säger du..

    Ja man vill ju bara köra på så att det blir något resultat!

    Vi får peppa varandra tills det är dags! :)


    Vad är nästa steg för dig? Höja levaxinet? Hur långvarig kan det ta?

    Jag pratade med min doktor på vårdcentralen idag. Hon kunde faktiskt se att ett av testerna jag gjorde sist var helt felfritt! Det lättar lite men sen är det ett sista provsvar som dröjer de där åtta veckorna. Bara att vänta.

    Det verkar inte bli något mer försök för någon av oss förrän efter sommaren.. Vi får passa på att njuta och ha det riktigt gott och ladda för fler försök till hösten!
  • Pusheen

    Hej alla. Länge sen nu.. Hur går det för er?

    Cina84 -Hur gick det med samtalet du hade med rmc? Fick du några kloka svar eller råd?

    Idag är en sån där jobbig dag.. Jag har försökt släppa tankarna på ivfen eftersom jag fortfarande väntar på provsvaren på mina cellförändringar. Det har nu i fredags gått åtta veckor sen jag testade mig. Svaret borde komma när som helst nu. Fruktansvärt jobbigt att tänka på hur svaret kommer vara. Kommer vi kunna börja med ivfen igen efter sommaren eller ska det fortfarande strula och vara så jobbigt så man knappt klarar av det? Men som vi sagt innan här inne, även om man får negativa besked och saker som går emot en så lyckas man ändå på något sätt hitta krafter och kämpa vidare.

    Som sagt, idag är en sån där jobbig dag.. Inbjudningar till Babyshower.. Bilder på gravida vänner.. Födslar hit och dit. ORKAR inte se allt! Det känns så fruktansvärt orättvist. Varför kan inte jag få vara en av dem? Det är ju min allra högsta önskan.. Fan att man ska behöva gå igenom allt detta och prövas till bristningsgräns. Varför kunde inte jag bara plötsligt få vara gravid?

    Usch! Bara att ta sig igenom denna dag och hoppas på att allt känns bättre imorgon.

    Kram på er alla. Hoppas ni njuter av sommaren.

  • Pusheen

    Men alltså helt seriöst. Ringde och frågade kliniken där jag gjorde testet.. De har inte fått något provsvar än. Det har gått nio, NIO veckor imorgon.

    Kan inte beskriva min vrede jag känner när jag tänker på allt. Hur kan det bara få ta så lång tid? Om det visar förändringar som stoppar ivf, ska jag då göra nytt test och sen vänta över nio veckor på nästa test igen? Detta är ju helt sjukt. Jag menar om det ska gå i denna takten så hinner jag ju både bli äldre och annat. Då finns det ju inget hopp känns det som.

    Förlåt att jag gnäller men detta är så sjukt.

    Min enda tröst är att kliniken har sommarstängt så vi hade inte kunnat försöka ändå.

    Låt svaret komma snart. Även om det visar förändringar så kan man ju åtminstone börja behandla eller göra något för att komma närmre målet. Denna väntan är ren tortyr.

  • Pusheen

    Tack Cina84 :)

    När öppnar kliniken igen för behandlingar? Hoppas så för din skull Cina84 att dina värden ser bra ut. När gör du nästa test?

    Ska försöka ringa till rmc imorgon och försöka få något vettigt samtal.. med risk för att bli besviken.

    När jag ringde och berättade om cellförändringarna så var det bara iskallt nej. Det blir inget förrän man har gått vidare med vad det är som orsakat förändringarna.

    Ja ja.. Tror det i vilket fall kan vara bra med ett samtal med dem och berätta bom frustrationen om att allt tar sån tid.

    Tack för att ni har förståelse.. Kram

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-07-11 09:56:07 följande:

    Du/ ni finns här för mig när jag behöver lätta på trycket därför vill jag finnas för dig/ er. De tankar och känslor vi brottas med är inte helt enkla. Jag trodde att själva behandlingen skulle vara tuff.. men allt runtomkring är minsann tuffare!

    Tidigaste mensstart kort protokoll är 30juli Första återföringen tror jag är v.33.

    Taack :). Några dagar innan mensstart är det dags för nytt sköldistest. Jag tycker att det borde vara bra då men jag som ni andra har ju lärt oss det att kroppen lever sitt eget lilla liv..

    Hur gick det när du ringde? Kändes det ok?


    Jag håller med, allt runt omkring är ta mig tusan jobbigare än själva behandlingen.

    Om man tar prov på sköldkörteln, får man svar omgående eller tar det lång tid?

    Du, jättekonstigt men jag ringde aldrig kliniken. Liksom glömde bort det :)

    Ingen aning varför, kanske självförsvar? Jag har släppt allt lite och tänkte ge det lite mer tid och vänta på provsvaret. Kliniken harveu ändå stängt för behandlingar..

    Så sjukt det kan komma sig ibland.. Var hos en bekant som är frisör och skulle bli klippt.. På hennes bord stod det folsyratabletter.. Sa att de där känner jag igen.. Ja jo sa hon, "jag är gravid men bara i sjunde veckan. Ingen vet något än". Hade bara slarvat lite med p-pillerna.. Berättade om min historia.. Då kom det fram att även hon hade gjort cellprov en dag efter mig alltså den 9:e maj. Hon gjorde provet i Malmö (jag i Eslöv) då sa de till henne att hon inte skulle få svaret förrän i augusti!! Det är ju så sjukt. MEN hon hade fått sitt svar i förra veckan. Så mitt borde komma snart eller så blir det jag som får vänta till augusti.. :( Vecka tio nu..

    Kram
  • Pusheen

    Känner likadant.

    Vad bra att du slipper vänta och kan få svar redan dagen efter. Håller tummarna att det ser bra ut för dig så att du kan komma igång här nu när de öppnar igen efter sommaruppehållet.

    Jag går forfarande i väntans tider.

    Träffade min syster och hennes barn i helgen. På ett sätt så känner man att man kanske ska passa på nu när man har egentid att ta till vara på den. Samtidigt som jag skulle kunna göra vad som helst för att byta med henne.

  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-07-20 21:02:54 följande:

    Kroppen har nu återgått till normal cykel vilket innebär att mensen kom idag... Så nu får jag vänta ännu en cykel innan vi kan dra igång.. Visst det är ju skönt att den är "normal" igen men segt att behöva vänta ännu längre..

    Fortfarande inget svar?! Drygt för dig!

    Ja men precis. Man vill njuta och leva i nuet men längtan är så stor.


    Nä men fasen vad segt! Denna eviga väntan. Varför ska vi prövas hela tiden? Fattar inte det. Ifall levaxinet behöver justeras så får du iaf tid till det utan att det "snor" tid som kunde gått till försök ;)

    Inget svar än.. Elva veckor nu. Vill bara gråta när det kommer över mig ibland. Försöker att leva i nuet och inte tänka på det och framförallt inte tänka på hur det blir om svaret är dåligt.
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-07-23 23:09:39 följande:

    Nä inte jag heller.. kan det inte vara nog snart?!

    Jo det har du rätt i. Skulle värdena mot förmodan inte vara bra nu heller så hinner jag nog kolla värdena en gång till innan det är dags. Men det är ta mig tusan bäst för kroppen min att det är bra nu!! ;).

    Du får fokusera på det som gyn som sa att det inte var något som ska påverka det hela. Du har inte provat att ringa igen?

    *Kram*


    Låg och slökollade på mobilen nu i morse när jag fick ett sms om att jag fått ett svar i mina vårdkontakter.. Haft kontakt där med min snälla läkare på vc som har gått in och kollat om provsvaret har kommit.

    Hon skriver: Goda nyheter. Inga förändringar alls i cellprovet.

    Nu är frågan: drömmer jag????? Nej det hör jag inte!!!

    Väckte min sambo med glädjetårar. Han blev lika glad!

    Jag vågar inte tro på att det verkligen stämmer förrän jag fått beskedet från labbet på posten.

    Nä, jag kan bara inte tro det är sant!
  • Pusheen
    Cina84 skrev 2015-07-24 08:06:56 följande:

    Grattis grattis grattis!! :D Åh ja får rysningar i hela kroppen av glädje! Så skönt för dig. Då blir det till att köra för dig med när de startar upp :).


    Tack söta du!

    Jag ringde RMC direkt MEN hon kunde inte hitta några provresultat! De måste ha det innan de kan ge ok att få börja igen. Det förstår jag. Så nu är jag orolig igen.. Varför kunde inte hon hitta det? Tänk om det inte stämmer? Det sista testet är kanske inte klart? Kanske är det dåligt ändå?

    Bad min dr på vc att faxa provresultatet till RMC. Hoppas att hon gör det och att allt verkligen stämmer!

    Vågar inte riktigt ropa hej än ;)

    Har ju blivit skadad av allt och vågar knappt hoppas på något men på ngt konstigt vis gör man ju det ändå. Min mens skulle I SÅ FALL komma väldigt lägligt lagom till start :)
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö