Inlägg från: Anonym (inlägg 4) |Visa alla inlägg
  • Anonym (inlägg 4)

    Hysterisk - helt plötsligt inget kejsarsnitt?

    Jag hade också rädsla pga flera brutala våldtäkter och knivöverfall, inte pga smärtan i sig. Det kan gå. Ge dig inte. Kämpa!

  • Anonym (inlägg 4)
    Anonym skrev 2012-02-24 06:28:18 följande:
    TS jag brukar inte ljuga men i ditt fall skulle jag säga att jag har varit med om sexuella övergrepp tidigare men har svårt att prata om det. Att det är därför du är rädd och inte sagt något. Som regel brukar kejsarsnitt godkännas i det läget. Sjukt att vänta med att ge svar på såna frågor förrän sent in i graviditeten. Fram tills man har fått svar har man gått igenom tortyr när man oroar sig så. Förstår hur du känner!
    Men hon har ju varit det står det i TS. Hon behöver ju inte ens ljuga om saken.

    TS: Ett enda konkret tips jag har är att byta BM i första hand. Konstig terapi du varit med om när det enda de säger är att du inte kan låta rädslan styra ditt liv. Bra terapi liksom :/. Man får ju ta det steg för steg.
  • Anonym (inlägg 4)
    straw2008 skrev 2012-02-24 10:27:53 följande:
    Men fy farao så fruktansvärt. JAg skulle ljuga, hota med att ta livet av dig (det gjorde jag) hota med att du ska åka till tallin o betala 5000 för att få det gjort osvs. Klart de inte kommer tvinga dig till att föda vaginalt.
    Finns den möjligheten?
  • Anonym (inlägg 4)

    Hoppas verkligen att folk i tråden inte tror att de flesta som vill ha planerat snitt har likadan mentalitet som "Essien". Man skäms ju nästan för att ha blivit snittad när man läser dina argument. Skäms för fan.

    Snitt är inte heller någon barnlek i hur det är efteråt. Kommer antagligen själv aldrig få tillbaka känseln i underlivet helt pga kapade nervtrådar som inte vuxit ihop och också blivit drabbad av tarmvred. Ändå är jag tacksam för att jag fick snitt pga att jag inte skulle ha klarat utsattheten en vaginal förlossning innebär efter trauma och våldtäkter. Blev även nekad att föda hemma ensam trots att jag hellre ville det än förlossning på BB. Vilket i efterhand var positivt eftersom vår son behövde vård direkt.

    Så rekommenderar snitt för den som är rädd pga utsattheten, men förstår ändå att de drar sig för att ge det till alla eftersom en del verkar tro att det alltid är hur lätt som helst.

  • Anonym (inlägg 4)
    Anonym skrev 2012-02-27 17:02:46 följande:
    De flesta förlorar viss (mer än vid vaginal födsel)kontroll på bäckenbotten och magmuskler vid snitt, men man talar inte om det. Du mste börja rehabr´träna bäckenbotten omedelbart efter snitt för att inte drabbas av sämre knipförmåga och ev känselburtfall. Jag jobbar med rehab-gör du?
    Jag drabbades av det iaf. Blev själv också förvånad över att även jag som snittats blödde vaginalt i en månad efteråt. Trodde det bara var vid vaginal förlossning. Mycket folk inte pratar om. Och mycket folk tror.
Svar på tråden Hysterisk - helt plötsligt inget kejsarsnitt?