• Åskan

    Hysterisk - helt plötsligt inget kejsarsnitt?

    Essien skrev 2012-02-27 01:28:05 följande:
    Behövs inte då jag är lovad snitt på förhand, så jag kan skaffa barn bäst jag vill utan att gå med i er spräckta-snipporklubb. Så sätt dig på den och snurra vetja.
    Vaddå spräckta snippor-klubb. Min snippa är inte det minsta spräckt. Den är precis som innan förlossningen....
  • Åskan

    Resonerar man så att kvinnan själv bestämmer över sin kropp så skulle man ju kunna kräva massor av gratisoperationer. Fettsug. Större tuttar. Etc. Tycker verkligen inte att snitt ska beviljas för lättvindigt. Känner inte för att föda typ, det gör ont, jag blir stor därnere etc. Fy skäms, är man så ego kan man låta bli att skaffa barn.

    MEN i ts fall är det en annorlunda sak och då tycker jag INTE att de ska neka snitt.

  • Åskan
    Anonym skrev 2012-02-28 11:04:46 följande:
    Skönhetsoperationer är nu inte samma sak som en graviditet. Graviditeten MÅSTE avslutas på ett eller annat sätt. Att ge kvinnan rätt att välja behandlingsmetod för åkommor som drabbar henne är INTE samma sak som att ge henne rätt till fri fettsugning.

    Det är väl inte upp dig dig att sitta till doms över vilken relation andra har till sina kroppar. Tänder du på att trolla runt här och håna folks rädsla på något sätt?

    Den som blir förstörd eller töjd i underlivet kanske inte kan njuta av sex igen. Om sex är viktigt för mig i mitt liv, varför skulle jag inte få prioritera ett helt underliv över en snygg och ärrfri mage?
    Tänder på? Trolla runt? Snälla nån. Jag har skrivit två inlägg som hängde ihop. Jag trollar ingenstans, jag uttrycker en åsikt. Och nej, sånt brukar inte jag tända på... Men men, alla är vi olika.
  • Åskan
    Anonym skrev 2012-02-28 13:15:20 följande:
    Att svamla in i en tråd om förlossningsrädsla och jämföra frivilligt kejsarsnitt med fettsugning eller tuttförstoring är klassiskt trollbeteende.
    Men om det enbart handlar om förlossningsrädsla så borde det inte ens nämnas nåt om söndertrasad snippa och dåligt sexliv. Då tänker man ju att det finns folk som vill göra KS av de anledningarna. Har man "riktiga" skäl så behöver man inte ens nämna de sakerna. Tycker jag.
  • Åskan
    Lady32 skrev 2012-02-28 13:48:34 följande:
    Så för dig personligen skulle "en söndertrasad snippa" med medföljande värdelöst/obefintligt sexliv för resten av livet, inte vara "ett riktigt skäl" att föredra ett kejsarsnitt och slippa detta lidande..? Du väljer hellre att aldrig mer kunna vara intim med någon, under resterande livstid, utan att uppleva smärta och oro?

    Tja, det kanske du gör, vad vet jag? Folk är olika intresserade av sex och intimitet, men sex tillhör dock livets "grundbehov", och faller inom samma kategori som mat, dryck, sömn, luft, m.m. Så att vilja ha denna möjlighet kvar, är inget att fnysa åt. Det är tämligen grundläggande för oss människor att vilja kunna ha sex med den vi älskar och delar livet med. Faktiskt.
    Jo men att tänka att det ska bli en beständigt söndertrasad snippa och minskad sexlust per automatik bara för att man genomgår en förlossning är ju helt befängt! Det är ju ytterst ovanligt. Vet ingen det hänt faktiskt. Den största anledningen till att man möjligen fått minskad sexlust efter barnafödande handlar ju inte om att snippan är söndertrasad. Utan att man har så lite tid och ork för sex pga småbarnen. Och det händer ju även om man fött med kejsarsnitt.

    tycker inte att rädsla för minskad sexlust är skäl nog till snitt.
Svar på tråden Hysterisk - helt plötsligt inget kejsarsnitt?