Inlägg från: sunta72 |Visa alla inlägg
  • sunta72

    Plussar...

    Hej Sockerbiten!! Känns som det är väldigt likt min situation, har tre stora barn(18,16,12) Min kille har inga barn, jag fyller 40 i sept och ja plussade i morse!! Kul om vi kunde följas åt lite! Har som du många tankar på vad omgivningen el främst mina barn ska tycka o tänka!! Håller tummarna för dig!!

  • sunta72

    Faan vad kul!! Jag o min kille är en så länge sarbos så han ska få den glada nyheten i em!! Har köpt nappar som är hans favoritlag i hockeyn!! Skojar du att man känner sig som en nybörjare, jag fick googla på alla dessa förkortning som alla använder... Jag kollade en grav.beräknare på nätet som sa att jag är i vecka 5, 4+2dar!! Vilken resa vi har framför oss, jag har nog inte tagit in detta ännu, kan inte koncentrera mig på nått!!! Ha en bra dag och helg så hoppas jag vi skrivs igen :)

  • sunta72

    Tackð???Som sagt har lite svårt att hänga med på alla förkortningar o för all del de prover man erbjuds nu för tiden! Jag berättade för den blivande pappan i fredags o reaktionen var en skakig kille som endast kunde säga "å vad jag älskar dig" Härligt att få göra någon sååå glad!! Vi har ganska mycket planering framför oss då han i dagsläget bor 20 mil ifrån mig!! Svårt att inte skena iväg känner jag, nu när man är gravid i jättevuxen ålder så tänker jag nog lite mer... de tre innan körde man bara på å tänkte aldrig att nått kunde gå snett, o förstås så är det ju mer risker nu oxså!! Som sagt, mycket tankar blir re'!!

  • sunta72

    Hejsan! Jag är oxså kvar:) Mår som många andra väldigt illa! Känner mig så osocial o tråkig. Jag hoppas verkligen det ger sig snart. I morgon har jag gått 11 hela veckor! KUB test nästa vecka, är lite nervös. Lever än så länge 20 mil från den blivande pappan o känner att det känns lite tungt emellanåt! Vi jobbar på lösningar! Ha en bra em allesamman.

Svar på tråden Plussar...