Inlägg från: Hej och Hopp |Visa alla inlägg
  • Hej och Hopp

    Får vi adoptera?

    Det som låter besvärligast är om din man inte vill ha barn?

    Är det så du menar?

    För ni måste så klart vilja bli föräldrar båda två och finnas där för barnet båda två hela vägen. Allt annat är ju oacceptabelt!

    Jag antar att ni inte kommer att få medgivande så länge han inte har uppehållstillstånd men det kommer han att få alltså?

    Hur ser din man på adoption? Det finns ju en tradition inom islam som inte ser på adoptioner som att det blir ens egna barn - i så fall är det ju ett stort hinder, om inte - och jag vet att det finns många muslimer som inte tänker så - ja då skulle jag tro att hans religion kommer att stoppa er från en del kontakter eftersom det finns en del som kräver kristna föräldrar, men inte från alla.

    Om ni törs betala in och bli medlemmar?
    Ja det enda ni förlorar är pengarna om det inte blir något - och skulle det inte hålla mellan dig och mannen så kan du använda kötiden till en ensamadoption om du skulle vilja...            

  • Hej och Hopp
    JellyBean skrev 2012-03-07 23:52:20 följande:
    Förlåt, min adoption gick så jävla skit...och just idag har jag en sådan pissig dag och önskar att jag ALDRIG blev adopterad och önskar att min mamma gjort abort. Jag önskar av hela mitt hjärta att det aldrig funnits adoption. // Mot adoption för abortion.

     

    JellyBean - hoppas dagen imorgon är mindre jobbig och att du tar dig igenom allt jobbigt och uppskattar det liv som är ditt!
Svar på tråden Får vi adoptera?