• smurfisar

    Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi

    Vad sa ni för hemskt eller roligt till era respektive under förslossningen. Slängde ni kanske ut dem tillockmed..... Berätta nu

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-01-14 13:20:45:
    Jag sa till Thomas. När huvudet skulle fram VAD HAR DU GJORT DET ÖR EN JÄTTE BEBIS: Han har sagt om blickar kunde döda skulle han varit sten död....

  • Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi
  • farbror barbro

    Jag berättade vänligt men bestämt för alla att " om det skulle vara så här jävla jobbigt att rädda den svenska välfärden så fick Sverige vara utan mitt bidrag!!"

    Och sen citerade jag Anna Wahlgren i 3 timmar
    BM sa att det var GANSKA påfrestande att lyssna på tillslut.

    Och så fes jag henne rätt i ansiktet ............. jobbigt pinsamt!

  • adrenalin

    Jag sa massa konstigt. Jag sa att jag såg bamse och hans vänner, tex vargen.
    och så skrek jag att han skulle döda mig (då var den trevliga bamse-fasen över)

    sen sa jag att han var tvungen att hämta sköterskorna för jag trodde vårt barn skulle ploppa ut på golvet och få hjärnskakning medan dom var ute och inte hade koll.

    Ja å nrä det var slut sa jag "aldrig mer, det räcker med en".

  • Sabineb

    Jag sa inget tokigt faktiskt. Men under tiden jag krystade frågar min älskling - Har du ont hjärtat. Ha ha ganska komiskt. VA FAN TROR DU!!!!! hahahaha

  • Katie

    Där fanns en undersköterska som berättade att hon jobbat på förlossningen i 40 år och skulle snart pensionera sig. Hon berättade även att de inte hade några barn..

    När jag sen blev lagom luddig på lustgasen frågade jag samma undersköterska om de faktiskt inte tänker skaffa barn?? "Allvarligt..har du faktiskt tänkt igenom det noga?"

    Usch..vad jag skäms..hon var ju typ 63 år och kan absolut inte få barn längre och hon har kanske velat få barn men inte kunnat.. Och där ligger jag och undrar om hon inte skall börja skaffa barn.. huah..!!

    Sen kände jag narkosläkaren, men han kände inte igen mig. Jag försökte vara så "kompis" med honom att min man tänkte bli svartsjuk. Där låg jag och briljerade över att jag brukade ringa honom på nätterna när jag vakade och behövde hjälp med att smärtlindra nån patient.. oj..vad vi har jobbat mycket tillsammans..

    Usch..nästa gång skall jag ha en strumpa i truten för att hålla tyst!!

  • LabLover

    Adrenalin: Det kommer att vara min värsta noja om vi får fler barn för det HÄNDE ju när vår dotter föddes. Kommer nog att kedja fast BM vid sängen.

    Jag var ganska snäll. Det enda jag sa till min man var nog att han inte skulle röra mig och han fick absolut inte fotografera. Det ångrar jag nu

  • TheBlueRose

    Katie- *asg*,,

    Hahahaha,, *har du verkligen tänkt igenom det noga*,, å 63 år dessutom ...

  • LabLover

    Är det lustgasen som har fått er att säga så tokiga saker? Den hann inte fungera på mig så jag vet inte...

  • Visslan

    När min dotter föddes så lyssnade jag på lugna favoriter och då det var reklam så spelade dom melodislingan "botkyrka bussen åker runt runt runt runt runt runt . runt i hela staden.. " och tack vare lustgasen så sjöng jag den för HELA danderyds förlossning i lite mer än en timme.. däremellan skrattade jag så att jag skrek.. och det gjorde alla andra oxå..

Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi