Inlägg från: Fidelis ad urnam |Visa alla inlägg
  • Fidelis ad urnam

    En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem

    Men va? 
    Jag är nog extra hjärndöd idag för jag får inte ihop det du har skrivit Skrattande 
     

  • Fidelis ad urnam
    SilverWoman skrev 2012-04-04 09:30:11 följande:
    Jag har förstått det så: På en parkeringsplats..
    Emma parkerar sin bil bredvid bilen på familjeparkeringen. Emma tror att parkeringen tillhör henne och Samuel. Samuel är tillräckligt gammal för att kunna ta sig in och ur bilen. Eftersom Emma ser att ingen bilbarnstol finns i den stående bilen bestämmer hon sig för att kräva rättvisa. Samuel öppnar dörren helt vilt och bucklar den andra bilen på familjeparkeringen.
    Ah ok. Jag uppfattade det som att Emma INTE fick en plats på familjeparkeringen utan fick stå på den vanliga, därav möjligheten för bildörren att buckla bilen bredvid då familjeparkeringarna ska vara större för att försvåra sådana olyckor?
  • Fidelis ad urnam
    Who skrev 2012-04-04 09:37:22 följande:
    Sant, jag har inte sagt om Emma står på familjeparkeringen eller inte. Meningen var så lång att jag inte orkade ändra den när jag kom på det ... å andra sidan tycker jag inte att en normalfuntad människa skulle låta det påverka dennes svar. 
    Självklart är det inte personen som står på familjeparkeringen men inte har en barnstols fel, det är inte heller bilen som får bucklans fel. Beroende på ålder är det antingen Samuel eller Emmas fel.

    Men jag tycker ändå att händelsen förklarades lite slarvigt, men då jag inte lät det påverka mitt svar är jag alltså "normalfuntad". Lucky me. 
Svar på tråden En bil utan barnstol står parkerad på en familjeparkering. I sin ilska skriver Emma en arg lapp att fästa på bilens ruta, under tiden kommer hennes son, Samuel, på att han glömt sin telefon, smäller upp bildörren och bucklar bilen på den andra sidan. Vem