• Zizzy

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Det enda som fungerar för att få ihop magmusklerna ordentligt och för all framtid är operation. Man kan aldrig få fullständiga eller bestående resultat med träning om man har delade magmuskler. Man kan, om man vet precis hur man gör träna ihop musklerna en aning, men aldrig så det blir som förr och slutar man träna delar de på sig igen.

  • Zizzy

    Varsågoooooooooooooooooood!
    Flåt, men så är det faktiskt. Jg har varit hos en miljard sjukgymnaster, personliga tränare och ett gäng läkare. Alla säger de samma sak.... Och självklart bekostar inte landstinget en sådan operation... Iaf inte här. Trotts att jag förklarade hur mkt det hindrar mig i min vardag att inte kunna använda mina magmuskler, så ligger detta tydligen läskigt nära en skönhetsoperation, hemska tanke.

  • Zizzy

    Nej det har jag inte. Läkarna verkar inte tro på mig. Jag har förklarat att jag knappt kan styra en tung kundvagn tex när jag handlar, då jag inte kan parera medagmusklerna.... Att jag får ont i ryggen och blir kutryggad. Att jag inte kan jogga, för att det känns som att magen liksom ska ramla ut. jag kan inte styrketräna, eller göra situps. Men de vill inte hjälpa mig med detta.

  • Zizzy
    Underbar skrev 2012-07-23 19:01:43 följande:
    Situpsen kan du stryka, de kan ändå t o m förvärra delningen. Plankan är det som gäller.
    Att ska vara så förbannat svårt att bli hörd i vården ibland, har du testat fler landsting? 
    bara via telefon.....men de säger samma sak, eller att de bara gör operationer om läkaren i ens eget landsting ordinerat det, men det inte finns någon ledig op-tid där man bor. Jag VET att folk fått detta opererat, men det vill ingen läkare kännas vid. Jag har verkligen problem i mitt dagliga liv samt på jobbet. Visst är det fult tillråga på allt, men det är inte därför jag vill få detta ihopsytt.... Magen skulle vara lika ful ändå, men åtminstone fungera....
  • Zizzy
    Träningsexpert Elmina skrev 2012-08-01 21:06:17 följande:
    Vad tråkigt att höra om dina erfarenheter

    hur länge har du försökt träna ihop dina delade magmuskler?

    När fick du barn?

    Hur delade är magmusklerna?

    Min erfarenhet är att de flesta får ihop magmuskeldelningen på egen hand, hur skulle det annars se ut historiskt? Sen kan det vara vissa som inte klarar av att få ihop magmusklerna genom träning och tid och det är så tråkigt att höra att du inte kan få hjälp.   

             
    hur länge har du försökt träna ihop dina delade magmuskler?
     6 år

    När fick du barn?
    6 och 4 år sedan.

    Hur delade är magmusklerna?
    Ca 5 cm.
  • Zizzy

    Jo, men jag har ju fått förklarat för mig att träning inte fungerar. Iallafall inte i längden och om man tittar på vad problemet verkligen är så är det ju ganska logiskt....

  • Zizzy

    Ja....,men jag tror inte du vill höra....

    Jag har fått en övning en gång som har funkat ett tag. Vet inte om den redan nämnts här i tråden.

    Om man suger in magen, så mycket man kan, naveln in till ryggraden, samtidigt som man försöker trycka ut magen om ni förstår vad jag menar. Man spänner ut sina magmuskler samtidigt som man suger in magen.  Revirsedat. Svårt att förklara, men på det sättet hittar man de inre magmusklerna. Gör man rätt känner man musklerna bakåt ryggen tom. Detta fick ihop mina muskler 1 cm.

  • Zizzy
    Knallen12 skrev 2012-08-07 21:01:08 följande:
    Jamen det är ju en av tupler övningarna. Fungerade det?
    Om det är mig du frågar så, ja det funkar så länge man håller på. Jag fick ihop mina magmuskler ca 1 cm.
    Blir man sjuk, eller av någon anledning inte kan träna på ca 1 vecka så är man (jag) tillbaka på ruta 1 igen.
    Magmusklerna har blivit uttöjda och kan inte ligga i rätt position längre. Man KAN strama upp dem en smula med träning, men som sagt: Det ger inte något bestående resultat,
Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!