Inlägg från: Krambjörn |Visa alla inlägg
  • Krambjörn

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Men jävlar vad fina vackra kroppar ni har här inne.
    Blir så avis på era alla. Ni är ju redan smala och snygga.

    Hur fasen ska jag kunna se ut som er?

    Hur bör jag äta per dag?

    Vilka tider bör jag träna och hur mycklet per dag och hur länge?

    Börjar tröttna stort på detta nu att det går skit här för mig         

  • Krambjörn
    Nelia82 skrev 2012-05-01 22:46:36 följande:
    GrönaDruvan och Krambjörn, det var absolut inte tänkt att få er att känna så!! Jag ville bara visa vad bra kost och träning kan göra, även på kort tid. Ni skulle sett min mage o hållning för några veckor sedan, ska se om jag kan hitta nåt gammalt foto. Jag har också problem med en kropp och mage som behöver underhållas, annars säckar jag ihop. Sen, med den kosten jag ätit sedan 2,5 vecka, samt att sträcka lite på sig o tänka på att hålla bak axlarna, så blir det en klar skillnad. Kämpa på nu tjejer!!

    Jösses hur har du gjort för att se så snygg ut nu?
  • Krambjörn
    GrönaDruvan skrev 2012-05-02 11:11:47 följande:
    Ja, bara roligt om fler hänger på! Jag tillhör ju inte heller skaran som behöver banta bort kilon, snarare tvärtom! Däremot vill jag bli av med magen!

    Samma här, magen på mig stör mig något enormt. allt annat kan vara kvar
  • Krambjörn
    Nelia82 skrev 2012-05-02 13:40:06 följande:
    Som jag tror jag skrivit innan (och även i en annan tråd). Jag har minskat ner radikalt på kolhydraterna och ändrat om mitt tänk helt vad gäller maten. Kan dela med mig lite snabbt vad jag äter...

    Frukost (samma varje dag): 1 dl keso och 1 ägg som jag mosar samman. Sen gör jag en smoothie till det, på ca 1 dl naturell yoghurt och mjölk (ca 0,75 yoghurt, 0,25 mjölk), en kiwi, 1/3 banan, en näve hallon, blåbär eller jordgubbar.

    Absolut smörgåsförbud just nu bortsett från helgfrukostarna. Detta för att hålla mig mätt länge och slippa få sockerdippar och då okontrollerat gå i skåpen och småäta. Kiwi hjälper också mot sötsuget har jag läst, samt att kiwi är nyttigt i sig.

    Lunch: Det är olika, lax, kyckling, köttfärs, korv, köttbullar (har ju en 4-åring som ska äta också), men tillbehören är det viktiga. Jag har bytt ut pasta, potatis och ris mot rejäla sallader istället. Gärna med kamutvete till eftersom jag vill ha några slags kolhydrater i min kost. Avokado till också.

    Mellanmål: En frukt, eller skinkrullar med paprika, ost och philadelfia i, eller lite nyttigare matmuffins som jag bakat på rivet äpple, fullkornsmjöl, kanel och en liten nypa vaniljsocker. Till dem äter jag antingen philadelfia på eller äpplekompott som jag kokade ihop snabbt på rivet äpple, kanel och även där en liiiiten nypa med vaniljsocker.

    Middag: Samma tänk som på lunchen.

    Kvällsmål: 1-2 dl filmjölk med en näve musli om jag blir hungrig. Kvällsmålet tar jag inte bort så länge jag ammar. Sen ryker det. Då blir det en frukt eller nåt om jag blir hungrig på kvällen.

    Dricker enbart vatten. Juice är ok till helgfrukosten. Aldrig läsk. Inte ens på helgen. Läsk är en riktig sockerbov och det triggar igång mitt sockersug nåt enormt! Jag unnar mig några bitar med 70% choklad på helgen, och en liten näve utav sonens godispåse. Dvs. ca 5-6 sura godisbitar. Helt onödigt, men på nåt vis så får jag lite mer energi inför löprundan på fredagen/lördagen om jag äter det innan. Och att försöka stanna vid de där 5-6 bitarna är väl egentligen mitt mål. Lösgodis innehåller så sjukt mycket kalorier och vi svenskar är ju duktiga på att trycka i oss en hel del på helgerna.

    Sen tränar jag ju minst 2 pass/vecka, springer 1-2 ggr/vecka, och vardagsmotion i form av barnvagnspromenader eller på egen hand någon lördag/söndagsmorgon. Plankan gör jag några rejäla övningar efter varje träningstillfälle.
    Supertack för infon Detta behövde verkligen jag
    Du är skitduktig iaf 
  • Krambjörn
    Cissi87 skrev 2012-05-02 20:22:30 följande:
    Hej igen! 
    har inte haft någon motivation alls ett par dar nu. Agnes sover dåligt och är allmänt gnällig. Hennes först tand är på väg upp.
    Har verkligen försökt få in styrketräningen men det har blivit att jag har satsat på att springa varannan dag istället. Imon är det vårruset!

    Hur gör ni när ni tappar motivationen och orken? =/

    Som många säger här inne att man inte känner sej nöjd med sin kropp. Håller med! Min sambo är så arg på mej för att jag tjatar om att jag tycker att jag ser tjock ut och att jag bara ska träna hela tiden. Men det är träningen som ger mej energi till att vara hemma och ta hand om Agnes. Just nu tycker jag att det är så in i bänken trist att vara hemma!!! Får riktiga utbrott ibland och bara ringer och gråter till Erik. Gråter 

    Många tappar ibland motivationen och orken och då tar jag helt enkelt det lugnare och tar nya friska tag ett tag efter det
    Lyssna på din kropp
     
  • Krambjörn

    Igår var jag påen lång och jobbig rask power walk med dubbelvagnen och fy vad jobbigt det var och dessutom i värmen.
    Idag skall jag cykla som en tok såbenen verkligen skall gå som trumpinnar

     

  • Krambjörn
    Forumvärd skrev 2012-05-03 15:06:10 följande:
    Vad duktiga ni är som motionerar med barnvagnar, cyklar, jogging och allt annat. Ni gör det bra!Skål
    Jag ska försöka skärpa till mig jag med och komma ut i skog och mark. Jag skippar nog joggingen. Har liksom aldrig fått kläm på den biten men är mäkta imponerad av er som klarar av det.
    Jag kan inte jogga länge för jag får ont i knäna då tyvärr pga vikten, förr då man var yngre var det inga problem men nu, jösses. JAg är helt andfådd efter några sekunder
  • Krambjörn

    Idag har jag tränat styrke och kondition så svetten runnit Sen har jag dessutom varigt ute på en power walk där jag gick fort och sedan joggade vart annat, nu skall jag ut och cykla en snabbis för att sedan äta något gott med maken.
     

    Du träningsexperten:

    KAn man äta tex lite som LCHF men inte fullt ut men ändå gå ner i vikt?

    Jag har helt skippat pasta,potatis nu men tänker någon gång bara ta typ någon liten näve qinoua (Stavas?) och äter alltid sallader med mycket kött och andra saker med mycket protein samt dricker proteindricka.
    Alltså kan man äta typ bacon,ostar osv       

  • Krambjörn

    Har inte alls blivit så mycket ränande och motion idag
    Min j*vla panikångest satte stopp för det totalt och med bröstsmärta (Som man får vid panikattack ofta) så vågade jag inte cykla vidare trots man ska övervinna skiten så vann den skiten igen över mig
    Blir så otroligt ledsen över detta.
    ALLTID när jag vill leva sunt, träna och äta bra så sätter det käppar i hjulen för mig    

  • Krambjörn

    Kommer ha en lugn vilodag idag då jag frtfarande känner av paniken och ont i bröstet pga paniken men då man var på akuten igår och tog ekg osv så var det okej och proven var bra, så jag måste ta det lungt idag för jag är grymt trött. Kroppen är medtagen.

    Vågen har sakta sakta sakta visat viktnedgång men det går fasligt sakta tyvärr.

     

Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!