Inlägg från: Alexandra 737 |Visa alla inlägg
  • Alexandra 737

    väktarskolan boden varning

    Vill varna er andra som kanske överväger en utbildning via väktarskolan i Boden.

    Har nyligen varit där och gjort min utbildning vilket var ett rent helvete.
    Ägaren som ni kan googla fram, har en väldigt märklig historia för att få driva en sådan här verksamhet.

    Efter att du betalt 17000 kr för utbildningen ska du göra din praktik på hans egna väktarbolag som endast drivs genom praktikanter via utbildning, han själv lyfter inte ett finger.

    Han bedriver verksamheten som det vore ett koncentrationsläger och kastar ut elever för minsta lilla knyst, dvs om någon annan klagar på dig för att inte ha diskat i dom gemensamma utrymmena till exempel. Du får under hela din tid du är där för att lära dig inte begå ett enda litet misstag vilket är väldigt konstigt eftersom man är där för att lära sig. Blir du utkastad får du inte en krona tillbaka. Under min tid där var det 3 stycken som åkte ut av löjliga anledningar och alla trippade på tårna.

    Han straffar även alla med saker som att stänga av tv-rum och kök i flera veckor om det skulle råka vara någon som glömt något som en jacka i soffan. Ni kommer få ställa er på rad och få utskällningar med jämna mellanrum. Boendet ni får bo i under utbildning är under ständig bevakning med kameror osv där han sitter hemma och bevakar er. Folk är hela tiden livrädda där uppe.

    Ägaren har ett kriminellt förflutet som ni kan läsa mer om ifall ni googlar och kollar upp stället lite, finns även en hel del massa kritik om verksamheten på olika forum.

    Skulle själv gjort lite mer research så därför jag skriver det här inlägget för att varna andra att inte begå samma misstag. Det här är bara lite av det dåliga, dom sköter i princip allting oseriöst och drar sig gärna inte för att underkänna test utan förklaring så du måste betala mer pengar för ett nytt test t ex.

    Många väktarbolag kommer dessutom efter utbildning inte vilja anställa dig utan att du måste göra om utbildningen via ett annat företag, troligen för att väktarskolan bedrivs så oseriöst.

    Har pratat med andra och tydligen var det dåligt innan men har spårat ur på sista tiden. Allt går ut på att driva in så mycket pengar som möjligt, rena skamen.

Svar på tråden väktarskolan boden varning