• Anonym (Pinsamt)

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Har för närvarande en varböld i storlek av en oingisbill på min ena blygdläpp och även om jag fått råd att avvakta så inser jag att jag måste söka hjälp....

    Stötta mig lite här!!

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?   

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-04-18 22:19
    oingisbill skall vara pingisboll!!! Förlåt!

  • Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?
  • Anonym (pinit)
    Anonym (försökskanin) skrev 2012-04-19 23:43:31 följande:
    Har välsignats med den otroliga turen att ALLTID få fråga "Vi har läkarstuderande här, är det okey om dom får vara med?"

    Känns ju lite snikigt att säga nej..

    Senast var under ett tidigt VUL. OFÖRBERETT!! (gravid och visste inte att gröningen skulle få delta på sånna festligheter innan ja sa okey)

    Först får man sagt till sig att "Vi vill också göra ett VUL nu för att kolla ordentligt"

    tankarn går ; Jäävla skiiiit. Har inte bytt trosor på två dar, har flytningar som ett as, och luktar väl värre än ruttna räkor.

    (okey, ja är inte världens äckligaste människa, men ja va totalt knockad av hormoner, spydde och sov. Orkade inte ens gå upp ur sängen, så duscha o byta kläder va inte prio ett.)

    OCh hade preciiis innan ja gick in till rummet, bajsat som en kung!

    OCH jag kände att ja behövde fisa.

    Försöker på nått sätt torka av muffen med mina trosor för att orsaka så minimal skada som möjligt.

    Ja hoppades på att mina fötter, som vart i samma strumpor i en vecka, och ofta i Uggs, skulle maskera muff-lukten med en frän lukt av fotsvätt.

    Lägger mej ner och dom hissar upp mig så muffen e i deras ansikthöjd. Dessutom tänder dom en lampa så dom ska se ÄNNU MER.

    Fötterna är i ungefär samma höjd, så de blev väl nån spännande Cocktale.

    "Ligg tuuuungt på stjärten!"

    Hur lätt är det när man kämpar allt man har för att inte fisa av att bara ligga med benen isär?!

    Sen börjar då den mkt gamla mannen, med vitt skägg och glasögon, som hålls på plats av ett gummiband runt skallen att rota runt. Och förklara varenda lite moove han gör.

    Hans praktikant tittar intensivt på min muff.

    Tiills han säger ;

    Nu kan du känna!

    Och nu kör hon in fingrarna och manövrerar dom preciis som han säger.

    Även ja måste ju höra om hur min muff är, i detalj. Då de disskuterar om den.

    Ja kan klara vad som helst efter de besöket!



    Hahaha stackare, fy vad hemskt!
  • Anonym
    Coyote skrev 2012-04-19 20:34:36 följande:
    Ja, verkligen. SÅ förvånade kan de ju knappast bli att de inte kan lägga band på sig. Min gynekolog har vid något tillfälle sagt (för sig själv lite) "något illaluktande flytningar" och förklarat vad det förmodligen berodde på.

    Haha, snifftestet är inte så jäkla kul, men de brukar ju lukta på instrumenten.
    Dangerous skrev 2012-04-19 20:43:21 följande:
    Jag dör lite varje gång dom gör så. Som om att det inte är nog pinsamt att ligga med röven och hela härligheten utfläkt i luften, så ska dom sniffa där också. Undra om dom gör så män också, alltså att läkaren tar tag och luktar på snoppen? Någon som vet? ^^
    Jag har aldrig varit med om att de sniffar! Är det något de ''ska'' göra?
  • Border
    Anonym skrev 2012-04-19 21:56:05 följande:

    När man går till gyn är mitt tips att ha på sig kjol och knästrumpor. Även om man måste visa undelivet i underssökningssituationen så känner man sig faktiskt mindre blottad och slipper den utsatta promenaden med rumpan bar till stolen.
    Så gjorde jag första gången jag var hos gyn och det gjorde faktiskt det hela lite lättare
  • LillGris

    Att under narkos få plocka ur en knappnål ur min ena lunga. Som jag hade andats in när jag skrattade. Vet inte ens varför jag hade den i munnen för jag satt på bussen när det hände :) och läkarn höll på o fråga massa om hur en knappnål såg ut, om jag kunde skissa upp en. Jag bara "ehm om du hittar en nål så ta ut den, hur den än ser ut. Tack." han var specialiserad på att ta ur saker ur lungor men det var inte helt vanligt att det var vuxna människor han hade att göra med..

  • Maac

    Jag hade kondylom och behandlade med en blå vätska som skulle strykas på vårtorna varje dag. Det gick ganska bra, men det var 2 stora vårtor på blygdläpparna som inte gav med sig.

    Jag var hos gynekologen för att ta vanliga cellprover och han kommenterade vårtorna och tyckte att eftersom det bara var några stycken kunde han ta bort dem direkt. Fy vad jag skämdes  Men det lät ju trots allt som en bra idé. Han snackade danska så jag hade svårt att förstå riktigt vad han hade tänkt sig.

    Han tog fram ett jävligt stort instrument som man normalt stoppar in i musen för att ta prober på livmodertappen med. Och så knipsar han helt sonika av vårtan från blygdläppen! FY FAN VAD ONT DET GJORDE! Höll på att sparka sköterskan bredvid i ansiktet. Sen klippte han snabbt av den andra vårtan också, jag trodde jag skulle döda honom!

    Jag känner att det blir varmt och när jag ska kliva ur stolen och tittar ner är det en blodpöl på golvet under stolen. Yummiie. Jag fick låna en jättestor binda. 
          
    Behandlingen fungerade =)  

Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?