• Hanna2012

    Neonatal stroke

    Sandander skrev 2012-10-18 16:44:10 följande:
    Hej,

    Vet inte om någon är aktiv på denna tråd längre. Men tack o lov hittade min fru den och det känns så skönt att läsa att fler gått igenom precis det vi fick genomlida/genomlider.

    De tog hand om oss på ett suveränt sätt på US i linköping, men det var de värsta dygnen i vra liv, de värsta. Tankarna på vad det var som gömde sig i hjärnan på vår dotter höll oss vakna på nätterna och vi kände nästan att vi höll på att tappa förståndet.

    På måndagen meddelade de att kramperna avtagit på söndagen (hon var tungt drogad med Medazolam, Fenemal och en till medicin). De meddelade även att det var en stroke vår dotter fått, men att "proppen" försvunnit för flera dagar sedan.

    En vecka senare skickade de tillbaks oss till NEO i Norrköping. Där ville de ha kvar oss ett tag till för observation.

    Efter ytterligare en vecka fick vi äntligen komma hem och påbörja vardagen som den ska vara.

    Nu har vi varit hemma en vecka och hoppas verkligen att allt flyter på som det gör nu och at hon inte får några men i framtiden. 
    Hoppas allt gått bra för er. Har upplevt liknande situation i Linköping våren 2012, om du vill läsa vår historia så titta gärna på min blogg: idatildaelin.blogspot.se

    Vår Tilda är idag 1 år gammal och håller på att lära sig gå :) Framtiden är svår att utvisa och oroar mig dagligen, men som sagts tidigare, hjärnan är plastisk, mycket går att träna bort. Tilda var blind 1 månad efter hjärnblödningen men idag ser hon bra, synstimuleras hela tiden och det ger resultat. Ge inte upp!
Svar på tråden Neonatal stroke