Forum Kroppsligt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • En indragen bröstvårta - ibland?? Bröstcancer?

  Mån 7 maj 2012 19:54 Läst 7800 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av Anonym - Visa alla inlägg
  Mån 7 maj 2012 19:54

  Hej

  När jag var liten hade jag helt platta bröstvårtor, på gränsen till indragna. Jag hatade mina bröst och skämdes, ville inget annat än att ha fina bröstvårtor som alla andra.

  Nu har jag född och ammat tre barn och mina bröst har verkligen ändrat utseende. Slappare, hängigare, huden inte sådär fast som förut. Men för varje barn jag ammat har bröstvårtorna kommit längre och längre fram och mina bröst har sett helt "normala" ut. Fortfarande små bröstvårtor dock.

  Nu har jag inte ammat på 6 mdr och mina bröstvårtor börjar bli lite platta igen. Är det normalt? De blir hårda när det är kallt och så men ofta - speciellt när jag tar av mig bh:n på kvällen - då är den ena bröstvårtan platt och den andra något indragen. Sen resar den sig när det blir kyligt utan bh:n. 

  Jag oroar mig såklart för bröstcancer där indragen bröstvårta kan vara ett symptom. Men gäller det också om bröstvårtan tidigare varit indragen (alltså då jag var yngra/innan barnafödande)? Om en indragen bröstvårta är tecken på cancer är den då indragen hela tiden eller kan den, som min, se ut som en "vanlig" bröstvårta och bara vara indragen?

  Hjälp, många frågor! Hoppas någon vet något. 
   

 • Mån 7 maj 2012 19:57 #1

  mohahaha... fan vad larvig du är. 

  Det där är ju fullt normalt, tror du helt seriöst att allas vårtor sticker rätt ut med BH på? seriöst? 

SE VÅRA MEST POPULÄRA KLIPP JUST NU

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll