• ViktoriaJ

    Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?

    Jag har hela mitt liv (är 20 år nu) känt mig mellan könen. När jag var liten var jag pojkflickan, ute i garaget med pappa istället för att leka med dockor. Så känt mig mer som en kille har jag gjort, hade nästan bara killkompisar i mellanstadiet, men sedan ändrades det och jag accepterades inte längre bland killarna. Jag var ju faktiskt tjej. Och bland tjejer har jag aldrig känt mig hemma. Det här pratet om pojkar och smink osv. Det har aldrig varit jag. 

    Visste redan som liten att jag gillade både tjejer och killar. Men nu när jag blivit äldre har jag verkligen undersökt vad jag attraheras av och för mig är det personlighet. Jag räknar mig själv som bi för jag attraheras av både killar och tjejer. Men det är inte riktigt så enkelt för mig om man säger så. Om jag jämför med mig med vänner som är bi t.ex så förklarar jag det med andra ord än dom. 

    För mig spelar inte könet på personen någon roll överhuvudtaget. Jag brukar säga att jag är sexuell. Jag har sex och vad personen jag har sex med har för kön spelar ingen roll. 

    Jag tror också på att alla människor i grund och botten är bi. Jag tror vi alla kan bli kära i en person av ett annat kön. Sen så är det självklart så att alla inte blir det. 

     

Svar på tråden Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?