• Mallan1987

    Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann

    Jag känner igen mig, min man var otrogen med en kollega på afterwork 7 år in i vår relation. Det är 3 år sen, 2 år sen han berättade och vi kämpar varje dag.

    Håller med dig att jag också har ångest ang att bli lurad igen, känner att jag inte litar på honom ibland. Skitjobbigt!

  • Mallan1987

    Det var ett fullbordat samlag, ett engångs ligg, han berättade självmant 1 år efter det skett men jag tror han blev pressad då hans ligg berättade för sin man ca 1 vecka tidigare. Det som sårade mest är att efter det skett umgicks de på luncher och raster som vänner utan att någonsin prata om vad som skett mellan dem, hur fan kan man ens vilja umgås med den person man bedragit sin partner med fattar jag inte...

  • Mallan1987

    Jag vet inte om jag skulle vilja vara ovetandes, det har förstört så mycket men om jag fått reda på det av nån annan vet jag inte hur jag skulle ha reagerat!

  • Mallan1987

    Jag mådde också riktigt dåligt när jag fick reda på det, tappade 15 kg i vikt på 3 veckor hade kramp i bröstet och grät tills jag trodde min kropp skulle gå itu i över en veckas tid så ja jag tror man kan ha hjärtesorg eller att man fysiskt kan känna när hjärtat krossas!

    Mår fortfarande dåligt när jag tänker på det, har svårt när han ska resa bort i jobbet blir arg och frustrerad.

    Nu var detta "bara" ett engångs ligg men ändå hjärtat var krossat och är fortfarande inte helt.

  • Mallan1987

    Har en kollega som jag har känslor för, han är i ett sjunkande förhållande, vi pratar nästan varje dag i telefon, för ca 1,5 år sen var det nära att vi hade sex på jobb men jag kunde inte :( spärren fanns där trots jag ville göra min man lika illa som han gjort mig.

    Har min egen lilla hämnd genom kontakt med honom och tro mig har haft tankar på otrohet måååånga gånger när jag haft en jobbig period. Min kollega vet om allt som hänt med min man och han stöttar och finns där alltid när jag behöver honom.

    Stor kram till er andra kämpar där ute, trodde vi var ett utdöende släkte, nästan alla jag känner säger ju dumpa honom!

  • Mallan1987

    Gillar hur du tänker levavidare, har haft dåligt samvete för min relation med kollegan men han får mig att må bra och jag är ju faktiskt inte otrogen!

  • Mallan1987

    Vet hur det känns, tro mig men du är inte värdelös, han är värdelös som inte såg vad han hade framför sig!

  • Mallan1987

    Känner igen det du skriver ÄNNU EN, det där att man måste dra detaljerna ur honom. Det gör så ont! Min man ville bara glömma inte prata om det och blev arg när jag drog upp det. Det fick mig att må ännu sämre som om jag inte ens var värd att få reda på sanningen :(

    Än idag vet jag inte allt, har försökt få reda på allt men han "kommer inte ihåg" han var ju full också ja men en otrohet glömmer man inte! Han vill bara inte gå igenom det försent får honom att må dåligt.

  • Mallan1987

    Det ni går igenom med barn och hela paketet, ni är så otroligt starka! Vi har inga barn ihop, vi har bara varandra men ändå vill jag inte bryta :( älskar honom och vill få det att fungera igen men utan min kollega vet jag inte om jag orkat stanna kvar.

    Tror det är fruktansvärt viktigt att ha ett bra bollplank när man utsetts för ett svek.

Svar på tråden Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann