Inlägg från: Chinx |Visa alla inlägg
  • Chinx

    Hjälp! Har kärleken DÖTT pga min graviditet och illamående?

    Jag hoppas du får nåt fint svar på det här, för jag förstår PRECIS vad du menar, vi är i en nästan identisk situation, dessutom lika långt gångna. 

    Min sambo är det finaste som finns och han är helt underbar, men jag stör mig på allt och jag är konstant irriterad. Samtidigt som jag känner allt det här så saknar jag verkligen mina vanliga känslor för honom. Jag har alltid älskat att kramas och vi har mycket närhet i vårt förhållande med pussar och kramar. Nu tycker jag att han luktar illa och allt känns jättejobbigt.

    Kommer det vara såhär hela graviditeten liksom? Jag står inte uuuuuuuut!  


  • Chinx
    TheFamily skrev 2012-06-12 12:21:50 följande:
    Ha ha det går över! Jag kan klaga på att min sambo luktar hår!!?? Blä!
    Detta är andra barnet så jag VET att det går över!
    Grattis och lycka till!
    Det känns ju skönt att veta :) 
  • Chinx
    NiklaasKaroliine skrev 2012-06-12 12:28:54 följande:
    Samma lika här! Blir vansinnig för minsta lilla, väntar andra barnet är i v11 nu så hoppas de försvinner snart, vill ju mysa o pussa massor på min fina Karl! Konstigt att man inte känner så när dom kommer hem från jobbet? Då vänder allt... Iaf för mig! Nåja lycka till hörrni det går över, vissa av oss får helt enkelt stå ut med monstret inom oss;)
    Haha, ja visst är det konstigt. När han inte är hemma tänker jag på hur fantastisk han är, hur mycket jag saknar honom och hur glad jag är att det är vi. 
    När han kommer hem tycker jag han luktar konstigt och beter sig irriterande. Jag har ju vett nog att bli arg på mig själv som känner så, men samtidigt kan jag inte hålla inne med all irritation, även om jag helst av allt skulle vilja det.  
Svar på tråden Hjälp! Har kärleken DÖTT pga min graviditet och illamående?