• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Anonym (OMG)
    Anonym (Urs!) skrev 2012-07-10 22:57:14 följande:
    Nästan alla har viruset i kroppen, men det behöver inte innebära att symptomen bryter ut. Det är inte säkert att de gör det mer än en gång heller. Jag har bara drabbats av symptomen (blåsor) en gång, tack och lov.
    Aha, ok
     
  • Anonym (ANONYM!)

    En liten oskyldig fis som ledde till dusch och madrassbyte. Läxa lärd, man ska INTE fisa när man är magsjuk!

  • Anonym

    stod och pratade i telefonen och tänkte släppa en smygare=liten klutt i byxan som var lös och morsan asgarva=(

  • Anonym (Kemisk obalans!)

    Panikångest... att vilja krypa ur sitt skinn (bokstavligt) eller att överväga att ta sitt liv mellan attackerna för att man har sån ångest över att inte veta när/var det är dags igen är det värsta min kropp (nåja, ämnen i obalans i den) sysslat med. Sen tycker jag inte om kladdet vid mens, "fotlukt", nervössvett mm... jag är pedant och överdrivet renlig ibland.

  • Anonym (bläääää)

    En till:

    En stor avlång hudflik vid anus (som utvecklats efter hemorrojder) som ser för jävlig ut och som jag gärna skulle vilja ta bort  eftersom jag inte vill känna mig hämmad vid analsex, som jag älskar... men det har bara inte blivit av ännu. Jag ringde till vårdcentralen en gång men de skrattade nästan i ansiktet på mig... det där är väl sånt som alla måste leva med menade de, vi har annat att göra...

  • Aniko

    Jag fick en böld i rumpan för många år sen! Jag förstod först inte vad det var, jag hade ont i svanskotan och trodde jag suttit fel. Men det blev värre och värre, till slut kunde jag inte gå, sitta, stå eller ligga för det gjorde jätteont. En dag började det klia enormt, jag kliade och kliade och blev plaskvåt om händerna samtidigt som jag kände att det stank.

    Sprang in på toa och där försökte jag klämma och klämma ut allt var. När jag kollade ner i toastolen var vattnet helt grumligt och ljust av allt var och även lite blod fanns där. Det var nasty!

    En annan gång hade jag enorm magkramp så min man tog mig till sjukhus. Jag låg på en brits och behövde släppa mig men det kom bajs i trosan. Läkaren som kom in kunde inte låta bli att rynka äcklat på näsan..

    En annan gång var jag magsjuk och spydde och hade diarré samtidigt. Jag var tvungen att välja vad som skulle hamna i toalettstolen och det blev spyorna. Jag sket ner trosorna istället.

    Det här är väl OT men jag tyckte det var rätt så äckligt att föda barn. Jag hatar blod och slem ich tyckte det var förnedrande att lugga uppfläkt medan okända människor kom och stoppade upp fingrarna i en. Brr!

  • Bong

    Aniko: Låter som om du har en fistelgång. Skitont gör det och riktigt äckligt är det...

  • Majlisen
    Anonym (bläääää) skrev 2012-08-25 18:48:51 följande:
    En till:

    En stor avlång hudflik vid anus (som utvecklats efter hemorrojder) som ser för jävlig ut och som jag gärna skulle vilja ta bort  eftersom jag inte vill känna mig hämmad vid analsex, som jag älskar... men det har bara inte blivit av ännu. Jag ringde till vårdcentralen en gång men de skrattade nästan i ansiktet på mig... det där är väl sånt som alla måste leva med menade de, vi har annat att göra...



    Ojdå, vad otrevlig vc! Har jobbat på vc själv och tagit emot samtal och bokat in patienter. Om det är till besvär tar man självfallet emot dig... Hade du sagt till mig att du hade en hudflik vid anus som besvärade dig hade jag bokat in dig till en läkare på en vanlig tid till den lämpligaste doktorn för det om du inte hade egna önskemål, utan att förhöra desto mer. Sedan hade du och läkaren fått diskutera igenom det. Trist att du fick ett sådant oproffisionellt bemötande. Tycker att du ska kontakta en annan vc om de inte är trevliga, du får byta som du vill inom ditt län! Man skrattar inte åt någon och man underminerar inte heller deras problem då jag knappast känner till hela historian. Min yrkesroll var att vara trevlig, hjälpsam, bemötande och förstående, inget annat. Lycka till!
  • Anonym (ninni)
    Plutteli skrev 2012-06-19 08:01:22 följande:
    För mycket mjölk kan ge problem med mjölkstockning, har själv haft det bekymret, lösningen är blockamning ;)

    Vad är blockamning?
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?