• Marie-anne

    Mitt barn sa en så kul sak!

    haha jag har inga barn än, men jag har en kul grej som hände mej nu i somras. jag o mamma var i stan och vi gick in på en klädaffär. jag är ju ganska muskulös och har tatueringar så när jag går in kommer två pojkar gående med sin mamma och så hör jag -huh mamma! den där tjejjen skulle inte jag vilja bråka med!

  • Marie-anne

    själv fattade jag tyvärr inte gaffeln, men uj vad jag fnissat åt dom andra=)
    själv har jag fått höra att min syrra e avis på mej att jag kläckt alla roliga saker när vi var små! jag hade en sån där apa som spelade cymbal om man drog upp den, och jag ville ju leka med den men kunde ej dra upp den så jag sprang till pappa flera ggr och sa öpta den öpta den! han sa nej det heter dra upp den! detta upprepas flera gånger och pappa tjatar flera gånger. en dag kommer en tant och ger mej en femma för att jag e så söt, och pappa säger, nå vad heter det nu då? dra upp den svarar jag=) skammens färg på pappa!
    sedan skulle jag och syrran döpa varsin tjur kom  vi på, jag döpte min till korak, min syrra kom på det hm häftiga namnet.. käppen...men en gång va syrran sjuk och skulle operera bort halsmandlarna, och hon saknade mej men det kunde hon ju ej säga så istället sa hon, jag vill ej se marie-anne bajskott!

  • Marie-anne

    min plastissyrras son kom fram till mej när han var yngre och frågade hur gammal jag var, när jag sa det så sa han, det tror jag inte, jasså nej du e ju en ung flicka! oj tack sa jag hur ser du det, syns på kinderna=)<3
    jaha vad är jag då sa mormor, en ung tjej jag med? nej du e en kärringFörvånad

  • Marie-anne

    vet ej om jag skrivit detta förut, men jag skulle möta mamma på dressman i stan och hade på mej t-shirt och avklippta jeans, just när jag steg in i dörren kom en familj med mamma och två söner varav den ena säger, huh, henne skulle jag ej vilja hamna i bråk med! till saken är att jag är ganska stark och tatuerad=)

  • Marie-anne

    när jag var liten var vi ofta hos mormor och där hon bodde gick det kor så jag lärde mej snabbt var mjölken kom ifrån. så en dag när jag var i affären nåra månader senare, kom det en liten kille fram och sa vet du var mjölken kommer ifrån? ja, sa jag dom kommer ju från korna i hagen. han spärrade upp ögonen, glodde på mej som om jag var helt galen och sa ,nähä! dom kommer i dom röda paketen i affären!!

Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!