Inlägg från: plastkotte |Visa alla inlägg
  • plastkotte

    Vaknade upp med en mystiskt märke (bild) och nu har jag ont i benen...

    Det första jag tänkte på när jag såg bilden är borrelia!!

    Symtomen är:

    "Ungefär hälften av alla som drabbas av borrelia får samtidigt någon form av irritation, som domningar eller klåda i det drabbade hudområdet. Ibland blir man trött, får huvudvärk, led- och muskelvärk, nackvärk och/eller låg feber."

    På den här länken hittar du även en bild på hur det ser ut
    m.vardguiden.se/c.jsp

  • plastkotte

    Mitt inlägg blev avklippt på grund av "och" tecken i länken. Men googla borrelia det är första länken.

    Bilden på länken ser väldigt likt ut din bild.

    Jag har en vän som har någon typ av borrelia infektion som han troligtvis gått runt med i flera år utan att märka av det. Tills för
    Två år sen, nu har han kronisk smärta varenda dag och är sjukskriven sen två år tillbaks. Så sök hjälp! Det går att behandla borrelia men då måste det upptäckas. Går man runt med det väldigt länge så kan det skapa stora problem i framtiden. Lycka till!

  • plastkotte

    Att bettet ser bättre ut betyder väl egentligen inte så mycket? Har man fått borrelia infektionen så finns den ju i dig! Bettet läker ju så småningom, men infektionen ligger kvar..

  • plastkotte

    Du behöver inte bli rädd TS! Det som du bör oroa dig över är att du inte fått vård. Ju längre du går runt desto värre blir det. Så se till att få vård nu och du kommer må mycket bättre! Går du däremot runt i flera veckor eller månader så kommer det bli sämre.. Symtomen du har nu kan du förmodligen "leva med" för stunden, men en dag kommer det bli värre. Så se till att få rätt hjälp på en gång, oavsett vad det är som hänt. Om det beror på bettet eller inte.

Svar på tråden Vaknade upp med en mystiskt märke (bild) och nu har jag ont i benen...